2017-10-03 Schilderen met bijenwas (av)

Met een daarvoor bestemd strijkijzertje wordt de bijenwas in verschillende kleuren op speciaal papier aangebracht. Een fantastische methode om in de kracht van ‘het laten gebeuren’ te stappen en te genieten van wat zich aandient onder jouw strijkijzer..

De effecten zijn even verrassend met als zonder ervaring in het werken met deze encausticmethode. Het is een fantastische ervaring waardoor je jezelf (en elkaar) beter leert kennen op een leuke, spontane manier.

Ervaring in schilderen met bijenwas is dus zeker niet nodig.
Het materiaal wordt voorzien. Je kan eventueel een schort meebrengen of wat oudere kleren aan doen. Gelieve ook je pantoffels mee te brengen.
Thee is aanwezig.
Tijdsduur: 20u00 tot 22u30
Prijs: 35 euro
Locatie: Wenbergstraat 1, 3600 Genk

Graag inschrijven op voorhand via het contactformulier