2018-12 Verbindend Kerst met jou vieren

Bijna volzet – indien interesse, gelieve mij even te bellen (0479/81.34.52)

Tijdens de Kerstperiode kom ik graag bij jou langs om gezellig en diepgaand verbindend samen te zijn! Het is ook mogelijk om deze privé workshop in mijn Tuinatelier te beleven samen met jouw gezin, familie, vrienden, collega’s.

Ik maak er iets uniek van, afgestemd op jouw groep.
Je mag je verwachten aan lachen, delen, samen verstillen (geleide meditatie door mij), samen intuïtief schilderen – kortom aan een onvergetelijk moment.

Voor wie: gezin, familie, vrienden of collega’s
Waarom: Elkaar nog beter leren kennen (zoals we zijn), genieten van samen zijn, verrijking op een diep niveau
Wat: Verwelkoming, speelse deelronde, geleide meditatie, intuïtief schilderen, mooie afronding Wanneer: Tussen 14 en 30 December.
Datum telefonisch af te spreken (0479/81.34.52)
Tijdsduur: 14u – 16u30 of 20u – 22u30
Waar: Bij jou aan huis of in het Tuinatelier van The Banyan Tree te Genk. Indien je graag hebt dat de workshop bij jou doorgaat, voorzie jij best voldoende tafels. Ik voorzie tafelbescherming, tafelversiering, canvas, verf, bordjes, keukenrol etc.
Ervaring met schilderen, meditatie is niet nodig.
Prijs: 30 euro per persoon. Minimumprijs = 180 euro (+ kilometervergoeding).
Max. aantal personen: 20

Ik kijk er al naar uit!
Christine Lenaerts