DSC05987

Reacties

Individuele coaching

Vandaag mocht ik genieten van een individuele sessie in “The Banyan Tree” in Genk. Christine is een prachtige vrouw, die erg “into the moment” werkt, echt werkt met wat zich in het “hier-en-nu” aandient bij jou. Ze heeft heel veel ervaring en kan plukken uit een hele “gereedschapskist” aan oefeningen. Ze stemt zich volledig af op jou en kiest interessante oefeningen uit (meditatieve, energetische,…) die jou dichter bij jezelf kunnen brengen, op een heel zachte en liefdevolle manier. Het is een vrouw om van te houden, je kan niet anders.
Ik werd meegenomen in een mooie meditatie tot bij “mijn kern”, die zich dan uitbreidde tot “het universum”. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar dat was het niet. Het was juist een hele geaarde meditatie, met veel focus op mijn ademhaling en op de gebieden in mijn lichaam waar ik spanning ervaarde.
Ik ben van plan nog vaker langs te gaan in The Banyan Tree in Genk, het is voor mij een stukje hemel op aarde. En die plekjes moet je koesteren.
Een echte aanrader.
Sara

De momenten bij Christine van The Banyan Tree voelen altijd heel erg vertrouwd, je bent er welkom in een warme rustige sfeer!!! Christine weet me heel goed te begeleiden van denken, praten, gedachten,…naar stil worden, voelen, vertrouwen op wat ik ervaar!!!! De Hope sessie die ik met Christine deed was heel bijzonder en maakte voor mij enkele onderliggende patronen duidelijk. Daarmee ga ik nu even zelf aan de slag maar ik ga niet twijfelen om Christine hulp te vragen als ik nog wat extra ondersteuning kan gebruiken.
Ann

De Hope sessie bij Christine werd met liefdevolle aandacht begeleid. Het was op adem komen bij mezelf. Mijn spanningsvelden en stress werden waargenomen en losgelaten. Mijn vermoeidheid verdween en ook emotioneel en mentaal droeg ik er de vruchten van. Blijheid en opgewektheid om nog dagen van te genieten! Wat een diepgaande invulling om hier een Hope sessie te beleven!
Rik

Ik kwam met een persoonlijk verhaal bij Christine binnen.  Maar we lieten de woorden los en Christine begeleidde mij in een meditatie zodat ik kon voelen waar de blokkades zaten.  Met haar gerichte vragen moedigde ze me aan om het gevoel toe te laten.  Zo ontdekte ik een systeem dat vastgeroest was.  Door deze bewustwording kreeg ik het inzicht om de stappen te zetten die bij mij passen.  Tijdens de sessie kon ik voelen dat Christine mijn energie oppikte en meevoelde.  Ze gaf concrete tips om er thuis verder mee aan de slag te gaan.  Ik ben dankbaar voor deze sessie en Christines begeleiding.
Liesbet

Ik zat op een moeilijk punt in mijn leven.
Bij Christine had ik een gevoel van thuiskomen. Ze begeleidde me doorheen een meditatie, waarbij ik me erg gedragen voelde door haar aanwezigheid en de fijne ruimte waarin we ons bevonden. Ze werkt op een enorm zachte manier, wat ervoor zorgt dat je ook met zachtheid naar jezelf durft kijken. Dit was voor mij heel belangrijk, omdat dat voor mij een werkpunt is en ik dat in mijn eentje maar moeilijk onder ogen kan komen. Ik kwam opmerkelijk makkelijk in mijn “voelen” en kon – tot mijn eigen verbazing – vrij duidelijk omschrijven waar mijn pijnpunten zaten en ook welke dingen eigenlijk al heel goed gaan voor mij. De emotionele lading van mijn verdriet kon ik laten stromen, zodat ik me meer in balans voelde.
Hierna deden we een energetische oefening, waarbij ik contact maakte in mezelf met die pijnpunten, en waarbij ik, via begeleiding van Christine, de situatie vaak op een andere manier kon bekijken, kon voelen, zodat telkens deeltjes door mezelf geheeld werden.
We maakten een weg doorheen de chakra’s en bij het terugkeren naar het beginpunt merkte ik dat ik mij veel lichter voelde, dat ik veel helderder kon denken over mijn problemen en oplossingen en dat ik me in het algemeen opgetild voelde en meer vertrouwen had. Ik ben Christine enorm dankbaar voor de kans die ze me bood contact te maken met mijzelf en de fantastische begeleiding die ze geeft.
Sarah

Intuïtief schilderen

Me-time… 
Intuïtief schilderen… 
Rustgevend, verhelderend en zielenstrelend… dank je Christine Lenaerts… Omdat jij jij bent, en ik ik
Wendy

Het schilderen en het proces erna brengt veel in beweging. Ik heb concrete handvaten gekregen om in het dagelijks leven gemakkelijker dicht bij mezelf te blijven. Omdat dit de essentie is van een gelukkig leven. Ik ben heel blij dat ik Christine heb leren kennen. Ze geeft een dimensie aan die ik nog nooit heb beleefd, ervaren.
Gerrie

Hey, ik vond het een zalige workshop! Dank je wel, voor alles.. Nooit gedacht dat het proces van iets op het doek te zetten, zo’n mooie weerspiegeling kon zijn van wat er zich afspeelt aan mijn binnenkant.. en het heeft me nog heel wat te vertellen zo lijkt.. Veel liefs! Dikke knuffel! XX
Mieke

Diep vanuit mijn hart dank ik je voor je gave om de creativiteit in mij en andere mensen te doen ontluiken!
Christine

Ik moet elke dag glimlachen als ik voorbij mijn schilderijtje loop.
Jana

Ik vond het super, je bezit al het nodige om het mooie uit de mens te laten komen!

Noëlla

Deze voormiddag een workshop ‘intuïtief schilderen’ gevolgd bij The Banyan Tree….. Eerlijk gezegd: dat doet wonderen!! Dankjewel 

Rita

Bedankt voor de immer boeiende schildersessies Christine !
Johan

Intuïtief schilderen op verplaatsing

Christine gaf een workshop intuïtief schilderen voor ouders & kinderen tijdens het Nu Yoga Festival in Diepenbeek. Daar waar ik zou verwachten dat het moeilijk is om kinderen tot rust (laat staan meditatie) te krijgen, lukte dit wonderwel erg goed! Onder begeleiding van Christine stemden we ons af en maakten contact met ons innerlijk kind, dat stond te popelen om met verf en borstels te spelen, en mochten daarna heerlijk onze gang gaan. In het begin wat aarzelend om te kiezen uit het vele materiaal, lieten we onze schroom en ons ‘denken’ al snel varen en kliederden en knutselden we dat het een lieve lust was. De resultaten waren ronduit prachtig en we zagen enkel ontspannen en blije gezichten. Heel graag doe ik deze workshop nog eens over, want ik heb me super geamuseerd!
Sarah

Bedankt voor de fijne avond, we hebben ons heel erg geamuseerd. We genieten nog na!
Rachelle

Schilderij-coaching

Dank je wel voor het prachtige schilderij dat je intuïtief hebt gemaakt tijdens mijn coaching.
Het schilderij heeft een mooie plek in mijn werkkamer gekregen. Het herinnert me aan belangrijke mijlpalen en levenslessen in mijn leven die op deze manier verankerd worden. Het is WONDERLIJK hoe je de juiste kleuren gekozen hebt en mijn thema’s vorm gegeven hebt op het canvas. Ik voel een stuwing van deze beeldende laag , het geeft me energie en richting!
Johan

Mandala tekenen

Een warme vrouw die al haar creativiteit en intuïtie wil en kan delen op een ingetogen, eerlijke en gevoelsmatige manier…
Een zalige ziel…
Workshops die een rustpunt vormen en je dichter bij jezelf brengen…
Geluk dat ik deze pure dame mocht/mag ont-moeten, iedere keer weer.
Wendy

Mandala tekenen is zoveel meer dan het tekenen alleen. Het vindt plaats bij Christine thuis, in een oase van rust. Christine is hartverwarmend, ze geeft je zo’n ontzettend welkom gevoel.
De lessen zijn heel fijn opgebouwd. We krijgen wat achtergrond en voorbeelden mee, we mediteren en na wat oefening gaan we aan de slag. Nadien bespreken we de mandala’s en dat leidt elke keer tot zo’n mooie en verhelderende inzichten! Het is heel fijn om dit in een kleine groep te beleven, je leert zoveel van elkaars verhalen en inzichten. Een ontzettend boeiende cursus! Ik zou me zo weer inschrijven, en niet enkel voor de lekkere thee en versnaperingskes 😉
Eef

Mandala tekenen is een welgekomen uitlaatklep die zelfs in mijn dromen blijft nazinderen. Het geeft mij extra rust en is werkelijk geweldig om te doen!
Ann

Ik ben zeer blij dat ik de cursus Mandala tekenen gevolgd heb bij Christine Sept.’16. Sinds die tijd teken ik nog altijd wekelijks 1 of meerdere mandala’s. Dat geeft me rust. En wat er allemaal uit de kleurtjes komt is onvoorstelbaar. Het proces om het te maken en daarna de voldoening van de tekening zelf, die ook nog nawerkt als je naar de tekening kijkt. Het geeft je kracht.
Marie Louise

Weer met volle teugen genoten van je les Christine! Jij brengt een creativiteit in mij naar boven die ergens diep verborgen zat! Dank vanuit het hart x
Wendy

Hoi Christine, bedankt voor de fijne les!
Ik merk dat ik heel veel aan de opbouw van de mandala’s heb.
Heeeerlijk wat het met me doet. Mandala’s tekenen is als mediteren voor me. Ik sta er versteld van, hoeveel de stiltes me vertellen.
Sandra

Het was fijn om in groep op weg te gaan met potlood en verf en te groeien in mannelijke en vrouwelijke energieën. Ik leerde mezelf beter kennen.
Mieke

Wil je jezelf beter leren kennen, leren liefhebben en leren loslaten van hetgene je daarin belemmert, dan is de reeks Mandala Tekenen een aanrader! Deze reeks, onder begeleiding van een liefdevolle, warme Christine en medecursisten, heeft mij dit alles gebracht.
Denise

De reeks Mandala tekenen was voor mij een geweldige ervaring: jezelf helen en erkenning vinden in je tekening. Ik heb prachtige mensen leren kennen.
Lidia

De Mandala cursus is zeer zeker een aanrader, ook als je niet creatief bent van jezelf. Er is een zeer aangename en liefdevolle sfeer in een mooie praktijkruimte.
Josianne

Een groeiproces van jezelf in verbinding met anderen en het groter geheel, om zo terug te komen bij jezelf, je eigen kern.. Met Christine als gids is dit een toffe ervaring.
Lieve

Stiltetweedaagse

Het was voor mij een mooie beleving. Ik word een positieve energie waar. Ook een gevoel van blijheid, geluk. Voor mij smaakt het naar nog.
Dirk

Ik wist dat de stilte me dichter bij mezelf zou brengen. Toch waren de inzichten die ik opdeed nog veel sterker dan ik had durven hopen, dankzij de zachte begeleiding, de fijne groep mensen en de rustgevende omgeving.
Anouck

Zelf voel ik een soort zachte uitstralende warmte in mijn hart en merk veel rust en tegelijkertijd gedrevenheid om vooral met de essentie (bezig) te zijn, niet te veel omwegen, geen excuses, vooral gericht op hetgeen voelt dat nu aan de orde is.
Christine

Jij bent het Middelpunt!

Met een lichte vorm van weerstand meldde ik me aan voor de workshop ‘Jij bent het middelpunt’. Ik ben namelijk niet zo van het creatieve. Meestal komt er maar weinig inspiratie en vooral veel gegrommel op mezelf dat het niet mooi of goed genoeg is. 🙂
Dit keer was het echter geheel anders. Dankzij de warm-gevoelige begeleiding van Christine, kon ik tot de kern komen en mocht de inspiratie heerlijk door me heen stromen. Als vanuit flow kwam het vanzelf. En alles mocht er zijn. Als ik deze bijzondere avond met 1 woord mag beschrijven, zou dat voor mij: ‘bevrijdend’ zijn.
Cathy

Christine is een zachte, warme en gastvrije vrouw. In de begeleiding en meditatie neemt ze geduldig haar tijd, en laat daardoor de tijd jouw nemen. Je glijd in je eigen natuurlijke tempo, kleuren, vormen … en ont-moet jezelf in je eigen creatieve werkstuk.
Ik geniet nog na van het schilderen van mijn eigen middelpunt mandala … en kijk er naar uit om het zelf in te zetten. Bedankt voor je verhaal, begeestering en tips!
Eliane Kunnen – kunstzinnig, natuur- en loopbaancoach, www.bronkracht.be

Reeks Zelfliefde

 

Absolute aanrader om stappen te zetten naar meer eigenliefde!
Veel steun en superbegeleiding door Thomas en Christine
Karin

Herbronningstweedaagse

 

Vanaf de eerste kennismaking voelde de Rust en stilte tweedaagse goed aan en was iedereen precies onmiddellijk op zijn gemak. Wat me sterk bij blijft is de yoga, de lichtcirkels, de ochtendmeditatie in de tuin: je ogen sluiten in het duister van de nacht en de krachtige meditatie ervaren, om dan je ogen te openen in het ochtendgloren… dat is een super gevoel, echt magisch!  Het wandelen in stilte was een uitdaging. De lieve zusters, het sobere, maar lekkere eten… De variatie in het programma was super. De manier waarop Christine en Hilde elkaar aanvoelen en aanvullen is prachtig. De verbondenheid met totaal onbekende mensen en me gedragen voelen, maakte het voor mij een geweldige tweedaagse, waar ik nog vaak aan terug denk met heel veel warmte in mijn hart en het schilderijtje, de CD, de kaars zijn dingen die ik koester.
Marita

De rust en stilte tweedaagse was voor mij een heel bijzondere ervaring. Ik ben er naartoe gegaan zonder verwachtingen, gewoon met een open geest. Ik had geen enkele ervaring met yoga, lichtcirkels, hope… en toch heb ik alles prima kunnen meedoen. Hilde en Christine laten je echt voelen dat je welkom bent en dat je er mag zijn zoals je bent. 
Ik ben tijdens en achteraf echt verschoten van de inzichten die ik heb opgedaan. Stilstaan is werkelijk vooruitgaan! Tijd nemen voor jezelf is soms moeilijk maar ook heel erg nodig. Het komt niet enkel jezelf ten goede. Na thuiskomst merkte ik dat ik steviger in mijn schoenen stond en vooral meer relax was. Daardoor kan ik er beter zijn voor de mensen in mijn omgeving, bewuster met hen omgaan. 
De tweedaagse heeft me bovendien geholpen om inzichten die ik eerder al had opgedaan me ook echt eigen te maken, als het ware op te nemen in al mijn cellen zodat ik het niet enkel op rationeel niveau weet.
Anouck

Intuïtieve Schilderijen (op maat)

Het schilderij op maat, gemaakt door Christine, spreekt mij aan in mijn kern, omdat het energieën weerspiegelt die in mijzelf leven en ook nog verder uitgedrukt en beleefd dienen te worden in de toekomst! Bedankt!
Rik

Heel erg bedankt Christine voor je intuïtieve muurschildering. Het nodigt me elke dag uit om zachtjes te groeien vanuit een veilige bedding, altijd ondersteund door aarde en kosmische energie.
Noëlla

Reis doorheen de zeven hoofdchakra’s (in samenwerking met Thomas Maurissen)

Deze reeks meditaties heeft me enorm verder op weg geholpen in mijn ontwikkelingsproces. Aanrader! Gewoon doen! Thomas en Christine zijn top!
Anouck

Een reis door de chakra’s is een reis door jezelf. Een goede reisleider is onontbeerlijk op deze trip. Christine en Thomas zijn een zalig duo om je door dit avontuur te loodsen.
Van harte bedankt
Ludo

Sit’In Innerlijke rust (in samenwerking met Timotheus)

Christine, dank je wel voor de heerlijke ochtend. Ik heb de rest van de dag op wolkjes gelopen  
Hilda

Vanuit haar innerlijk aanvoelen begeleidt Christine de meditaties in de Sit’In op een rustige wijze.
Dit brengt meteen ontspanning en geeft ruimte om aandacht te geven aan onverwerkte zaken.
Ze geeft eenvoudige tips om deze ballast af te geven.

Een deugddoend herbronningsmoment!
Etienne

(Groot) Ouder Kind Super Dag

SUPER was de ouder kind super dag gisteren met Alandra (8 j.)!
Eerst hebben we een korte wandeling gemaakt in het bos – zowat grenzend hun huis – naar een wel heel bijzondere plekje, waar bomen een cirkel vormen. Vervolgens begaven we ons naar een veld waar Christine een parcours met opdrachten uitzette. Aan de hand van deze opdrachten leren (groot)ouder en kind elkaar beter kennen. Het verbaasde me positief hoe goed Alandra mij kent :D. Bij Christine thuis kregen we overheerlijke zelfgemaakte soep. En daarna konden we creatief bezig zijn met vele kleuren verf, verschillende kwasten en decoratiematerialen. Alandra keek haar ogen uit. Ikzelf voel me niet zo zeker bij het schilderen; ik kan hetgeen in mijn hoofd zit niet door middel van tekenen of schilderen uiten. En ik kan hetgeen in mijn hoofd zit ook niet loslaten. Ik vind het dan ook knap van Christine dat ze datgene dat in mijn hoofd én hart zit, toch eruit kon halen :). We moesten allebei (glim)lachen toen Alandra riep dat ze alles ging loslaten. Knap hoor! Het gehele programma was mooi uitgewerkt. Het programma zelf, de locatie, mijn dochter en vooral ook het enthousiasme van Christine werkte zeer inspirerend.

Dank je wel, Christine, voor een SUPERleuke, creatieve en bijzondere dag! We komen beslist nog eens met ons drietjes terug voor een workshop intuïtief schilderen.
Astrid