christine

Wie ik ben

Als kind al was ik geïntrigeerd door de diepere betekenis van het leven.
Op mijn 18de ging ik voor het eerst met mijn moeder mee naar India.
Een ongelofelijk land dat mijn ogen opende voor de wereld in en rondom mij.

Ik heb vele jaren als sociaal assistente gewerkt met drugsverslaafden, bejaarden, kinderen, thuislozen en mensen met een mentale beperking. Daardoor leerde ik goed zien, horen en voelen wat er leefde bij de mensen en hoe ik iets kon betekenen op het moment dat onze paden elkaar kruisten. Deze ervaring leerde mij ook dichter naar mezelf te groeien en dieper te vertrouwen op mijn hart en mijn intuïtie.

Dankzij de opleiding intuïtieve ontwikkeling en tal van cursussen ging ik verder op reis naar mezelf en ontdekte ik verborgen schatten en krachten. Ik kwam obstakels en weerstanden tegen. Door hier aandacht aan te geven, echt te voelen en te vertrouwen op zichtbare en onzichtbare hulp, voelde ik me steeds dieper verankerd en werd mijn leven zoveel intenser, vreugde- en betekenisvoller.

Ik vind het heel boeiend om energetisch met mensen te werken en heb daarom mijn innerlijke roep gevolgd en voluit voor dit werk gekozen.
Het ontroert me te zien hoeveel energie er vrij komt als je jezelf toont met je pijn, vragen, vreugde en dromen. Dankzij het erkennen van wat zich aandient en door te vertrouwen op de leiding vanuit je hart, gebeuren er prachtige dingen en gaat er zo een mooie wereld voor je open!

Graag maak ik gebruik van vorm en beeld als instrument.
Bij de Hope-methode werken we met een energetische vorm van wat volgens jouw ervaring nog vast zit.
Bij Mandala tekenen en intuïtief schilderen is vorm en beeld ook een toegangspoort tot verdieping en inzicht in jezelf.
Dankzij diepe ontspanning en stilte komen we losser van vorm en beeld.
We ervaren dan het wonder van volheid en leegte, van eenheid.

Ik nodig je graag uit om samen te groeien, samen te proeven en samen te ervaren!

Je bent hier héél welkom!
Christine

DSC06118

Opleidingen en cursussen:

Master Coach / Epeca (European Psycho-Energetic Coaching Association) (2016 – heden)
Lesgever in mandala tekenen / Elisannes Expressie (2015-2016)
Hope-facilitator / Timotheus-Intuïtie vzw (2015)
Vedische kunst / Vedic Art Gert Stienaers (2014)
Transcendente meditatie / Transcendente meditatie beweging (2013)
Leven vanuit je hart/ Timotheus-Intuïtie vzw (2013)
Intuïtieve ontwikkeling / Timotheus-Intuïtie vzw (2012-2016)
Intuïtieve ontwikkeling en adembeheersing / vzw de Lichtcirkel (2011-2012)
Body-awareness / Auroville India (2005)
Prof. bachelor Sociaal werk – optie Maatschappelijk werk / Sociale School Heverlee (1996-1999)