2022-01-03 Gratis Ochtendmeditatie

Hartelijk welkom op deze gratis Online Ochtendmeditatie!

Samen online mediteren in de vroege ochtend – Een gouden geschenk!

‘Ik kan beter om met onrust en blijf korter bij mezelf’, ‘ik heb een anker van vrede gevonden in mezelf’’, ‘ik voel me gedragen’, ‘ik ervaar een enorme verbondenheid’ ‘ik heb meer energie doorheen de dag’…

Dit zijn enkele reacties die ik krijg als ik vraag wat de Online Ochtendmeditaties, die ik dagelijks aanbied, voor hen betekenen. Zelf vind ik dit ook het meest waardevolle geschenk in mijn leven. De kracht van mediteren in groep is niet te onderschatten. 
We leren zakken in onszelf en komen meer aan bij de diepte of de bodem van ons wezen, de heelheid en compleetheid in onszelf. Ik begeleid deze meditatie deels en we beleven samen de Stilte. Vanuit rust en dankbaarheid je ochtend starten heeft effect op je verdere dag. En op deze manier dragen we ons steentje bij aan een wereld in harmonie.

Daarom van harte welkom om deel te nemen aan de gratis Online Ochtendmeditatie maandag 03/01/22 van 6u30-7u. Dan kan je ervaren wat dit voor jou mag betekenen. Inschrijven kan via contactformulier
Dan bezorg ik jou de info en Google Meetlink!

En voor wie wil: 10/01/22 starten we met de Online Ochtendmeditaties van Januari gedurende 15 weekdagen (6u30-7u) (deze maand uitzonderlijk 15 dagen ipv 21 dagen). De meditaties neem ik ook op met mijn geluidsrecorder, zodat je ze ook achteraf nog kan beluisteren, als je er ‘s morgens niet altijd bij kan zijn.
Meer info: 2022-01-10 Online Ochtendmeditaties

Je mag dit nieuws ook verspreiden! Ik merk dat er veel mensen zijn die hier nu behoefte aan hebben en er enorm deugd van kunnen hebben.

Heb je nog vragen, stel ze gerust via contactformulier
Geniet van een fijne dag!

Veel liefs,
Christine Lenaerts

The Banyan Tree
Praktijk voor zelfontplooiing, bewust Zijn en stiltebeleving

Ter info:

Tijdstip: 03/01/22 6u30-7u

Programma:
06u30 Kennismaking en uitleg
06u35 Intuïtief geleide meditatie (+/- 7 min.), gevolgd door Stiltemeditatie (+/- 15 min.)
07u00 Afsluiting

Locatie: Online via Google Meet
De link voor deze meeting ontvang je na inschrijving via mail.
Je kan gewoon klikken op de link en dan kunnen we elkaar zien en horen.
(Als je je computer gebruikt, hoef je Google Meet niet te installeren. Voor een smartphone is het wel nodig even de Google Meet app te downloaden)

Prijs: Gratis

Als je graag eerst wil kennismaken met mijn manier van het begeleiden van meditaties.. Ik heb een mooie video ‘Alles mag er zijn’ opgenomen, te bezichtigen via YouTube, waarbij je gedurende een 10-tal minuutjes een rustgevend belevingsmoment kan ervaren: 
https://youtu.be/OiwPdnp9LcA