2022-01-10 Online Ochtendmeditaties

Online Ochtendmeditaties van 6u30 tot 7u (deze maand uitzonderlijk 15 weekdagen ipv 21 weekdagen/maand)

Opm. Wil je graag eerst beleven wat ‘samen mediteren’ voor jou kan betekenen?
Dan ben je ook van harte welkom op de gratis Online Ochtendmeditatie op 03/01/22 om 6u30! Schrijf je in via contactformulier en dan bezorg ik je alle info.

Veel groetjes!
Christine

Zakken in Zijn.. Stilte beleven. Het is een zegen!

Dankzij deze intuïtief geleide meditaties, met aaneensluitend een vijftiental minuutjes Stilte, ga je ervaren hoe je, mits het liefdevol erkennen van soms ‘wilde golven’ aan de oppervlakte, zachtjes doorheen verschillende lagen zakt en steeds meer voeling krijgt met de bodem van je wezen (zoals de bodem van de oceaan, waar alles rustig en vredig is). Je komt tot rust en ervaart steeds meer de heelheid en compleetheid van je wezen. Vanuit deze stille, open, alles omarmende ruimte is het leven bijzonder interessant. Woorden schieten tekort. Het is de Stilte die toegang biedt tot jouw ware wezen.

Dagelijks programma:
06u30 Intuïtief geleide meditatie (+/- 7 min.), gevolgd door Stiltemeditatie (+/- 15 min.)
06u55 Mogelijkheid tot delen en ook voldoende aandacht voor de effecten in je praktische, dagelijkse leven
07u00 Afsluiting

Een heel bijzondere start van de dag met gelijkgestemde zielen!

(Tip: Mocht je dat willen zou je na de meditatie een intuïtieve tekening of een mini-schilderijtje kunnen maken vanuit hetgeen zich in het moment vanzelf aandient.)

Tijdens het mediteren in groep ontstaat er een gezamenlijk krachtig, dragend veld. Daarom vind ik het zo interessant om online samen te mediteren. Tevens geloof ik ook dat dit bijzondere samenzijn ons allen aanmoedigt om Stilte te integreren in ons dagelijks leven en vandaaruit te handelen.

Hartelijk welkom!

Begeleiding: Christine Lenaerts

Tijdsduur: Iedere weekdag samen online van 10/01/22 t/m 28/01/22 van 06u30 tot 07u00 & indien je er soms niet bij kan zijn, kan je deze meditatie nog beluisteren op een later moment.
We kunnen elkaar zien en horen tijdens de meeting. Ik neem tegelijkertijd met mijn geluidsrecorder de meditatie op. Dit geluidsfragment van de meditatie (zonder nabespreking) kan je achteraf ook nog beluisteren via een link die ik je steeds per mail bezorg).

Locatie: Online via Google Meet
De link bezorg ik jou per mail na inschrijving en storting van het bedrag.
Deze link kan je dan gebruiken voor alle meditatiemomenten gedurende deze 21 dagen. Je kan gewoon klikken op de link en dan kunnen we elkaar zien en horen.
(Als je je computer gebruikt, hoef je Google Meet niet te installeren. Voor een smartphone is het wel nodig even de Google Meet app te downloaden)

Prijs: 55 Euro ipv 77 Euro (15 Dagen ipv 21 Dagen)

Gelieve ten laatste 07/01/22 voor 13u in te schrijven via contactformulier
Dan stuur ik je een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Reacties van deelnemers aan de Online Ochtendmeditaties:

De dagelijkse ochtendmeditatie is voor mij in deze tijd van onrust essentieel om telkens via een andere weg, invalshoek, een rustig zijn in mezelf te ervaren. Onmisbaar en zo belangrijk in deze speciale tijd om een ankerpunt van vrede te kunnen ervaren in mezelf. In verbinding met een groep ervaar ik tegelijk een gedragenheid in mezelf als een gedragenheid binnen een groter veld zodat dit krachtig voelbaar is en gedurende de dag blijft doorwerken. Het doen vindt meer zijn oorsprong vanuit een rustig zijn, vanuit een gecenterde kracht in mezelf, vanuit een overschouwen zodat ik een diepe rust ervaar en tegelijk het nodige kan doen.
Dominique

De online meditaties geven mij een gevoel van rust en balans  en ik draag dit doorheen de dag met me mee waardoor ik het gevoel heb meer energie te hebben. Ik ben rustiger en minder snel geïrriteerd.
Het is ook veel krachtiger om samen te mediteren. Je voelt een enorme verbondenheid.

Petra 

Je ontmoet je-zelf, diep in je echt-heid, je ware zelf, je echte ik, dat wat je echt bent, pure liefde, in alle rust en alle stilte, met de fijne begeleiding van Christine.
Linda

De manier waarop Christine je telkens opnieuw, door wat ze weergeeft, innerlijk openmaakt om in je eigen zijnskracht aan te komen en te mogen vertoeven, is een geschenk voor het leven. Je kan je veilig en geborgen overgeven aan jezelf.
Dank je wel Christine!
Greet

21 dagen online in groep mediteren was voor mij een heel bijzondere ervaring.
De eerste dagen voelde het een beetje vreemd.
Maar Christine begeleidt dat heel veilig: niets moet.
Voor mij was het de eerste keer en ik vond het geweldig.

Hoewel het online was: aan het einde kende ik de deelnemers precies al een beetje.
Ik weet nu al dat ik het ga missen. 
Els

21 dagen afdalen in je eigen snoezelruimte van liefde en stilte….
Dit mogen beleven met de zachte begeleiding van Christine.
De verbinding met de groep is helend en krachtig.
Dit halfuurtje van samen ‘ZIJN’ werkt de hele dag verder in je lichaam en ziel….
Zo’n ME-time momentje mag je jezelf gunnen. Een aanrader!

Brigitte 

Ik kan deze 21 daagse in stilte alleen maar aanraden. Het is wonderbaarlijk wat een band er gecreëerd wordt in de live sessies. Sacraal mag je gerust ook vertalen als hemels, zalig. De intensiteit groeit ook met de dagen, je gaat meer in flow met de stilte, de gezwegen verbondenheid straalt sterker door. Je voelt jezelf naar een hogere vibratie gaan. De weldadige invloed werkt nog lang in de dag na. Ik ben blij dat ik Christine en deze reis heb ontdekt.
Carla

Fantastisch hoe Christine ons begeleidde naar een héél belangrijk dagelijks stiltemoment. Zonder haar inleidende woorden, kan ik moeilijker ‘tot stilstand’ komen omdat gedachten blijven voorbij flitsen. Christine zorgt ervoor dat je gedachten vertragen, dat ze wegebben, om daarna stilte te ervaren. Na zo’n échte stilte kan ik beter in de actie gaan en worden situaties in het dagelijkse leven overzichtelijker.
Petra

Ik ben erg blij dat ik heb meegedaan. Ik beluister de meditaties ‘s avonds, net voor het slapengaan. Ze helpen me tot rust komen, waardoor ik makkelijker in slaap val. 
Een routine die ik graag wil verder zetten na deze drie weken  

Sara O.

Dankbaar om ons mee te nemen naar een andere verdieping. De lift naar het innerlijke helpt me om me gemakkelijker door het drukke dagelijks leven te helpen. Het moment van stilte speelt toch even door om in contact te blijven met mezelf.
Wout

Ik vond de 21dagen heel waardevol. Zalig om in alle rust en verbinding af te stemmen met elkaar en zo de dag te beginnen. Heel fijn om deze meditaties toe te voegen aan mijn ochtendritueel. Dank je wel hiervoor! 
Sara H.

Wow echt bedankt Christine dat je mij dit zo mooi hebt laten meemaken. Mijn gevoel zei dat ik het niet mocht missen, maar ik had toch wel weerstand omdat ik niet zo goed tegen veel ‘moeten’ doen kan, maar nadat ik een paar meditaties had meegevolgd, bleek al heel snel dat het geen moetje was maar een bevrijding. Ik ben echt overtuigd dat ik zo makkelijk gegrond bleef op mijn werk doordat ik mijn dag meestal zo vroeg begon in zoveel rust. Door zo vroeg op te staan kon ik altijd wat tijd voor mezelf nemen om heel rustig en vooral superliefdevol vanuit mijn centrum te doen wat ik het leukst vond voordat mijn dag echt begon. Dit was zo een groot geschenk. Ik ga sowieso weer mee doen bij een volgende editie!
Janne

Geniet alvast van deze geleide meditatie ‘Ode aan de Stilte’ via Geleide meditaties

Opm. Deze ’21 dagen’ gaan maandelijks door (behalve in Juli en Augustus). Je kan steeds blijven deelnemen en genieten van verdere verdieping in verbinding met je innerlijke ware rijkdom!