2022-08-22 Reeks Mediteren met mantra

Christine Pepels & Christine Lenaerts

ZOMERREEKS: LEREN MEDITEREN MET PERSOONLIJKE MANTRA

Deze reeks bied ik aan in samenwerking met gastcoach Christine Pepels van Evolutionary Being!

Primordial Sound Meditatie is het perfect uitgebalanceerde meditatieprogramma van Deepak Chopra dat ik, Christine Pepels, als Certified Chopra Teacher met jarenlange ervaring graag met jullie wil delen, in samenwerking met Christine Lenaerts.

Meditatie brengt je turbulente geest naar steeds diepere niveaus van rust – naar een staat van puur gewaarzijn die de bron is van alle creativiteit, liefde en gelukzaligheid.

Het Primordial Sound Meditatie-programma is heel bijzonder! Je leert mediteren met een persoonlijke mantra en je ontdekt dat mediteren op dagelijkse basis iets helemaal anders is dan zo nu en dan een keertje mediteren. Dit programma inspireert je om deze uitdaging aan te gaan.

In een jachtige wereld van stress en prestatiedrang komen steeds meer mensen lichamelijk en geestelijk onder druk te staan. Primordial Sound Meditatie is een eenvoudige techniek uit de eeuwenoude yoga-traditie van India waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bijdraagt aan je lichamelijk en geestelijk welzijn.

Voordelen van Primordial Sound Meditatie

 • Minder stress
 • Minder angst
 • Lagere bloeddruk
 • Betere immuniteit
 • Meer lichamelijk & geestelijk welzijn
 • Goed voor hersenen en chromosomen  
 • Betere nachtrust
 • Betere relaties
 • Scherpere intuïtie
 • Innerlijke vrede en harmonie

Wat is meditatie?
Meditatie is een technologie voor het herontdekken van de innerlijke intelligentie die reeds in je aanwezig is. Het gaat er niet om je geest te forceren om stil te zijn. Het gaat om het herontdekken van de stilte die reeds in jouw aanwezig is zodat ze meer deel kan uitmaken van je leven. 
Stilte is de bron van waaruit geluk, creativiteit en oneindige mogelijkheden voortvloeien. Vanuit pure stilte ontvangen we inspiratie, intuïtieve gedachten en een diep gevoel van verbondenheid. Meditatie is een reis naar de kern van ons creatieve zelf van waaruit emotionele vrijheid en vervulling ontstaan.

Wat is een primordial sound?
In de workshop ontvang je een persoonlijke mantra, jouw persoonlijke primordial sound mantra. Dat is de klankvibratie van het universum op het moment van jouw geboorte. De mantra wordt berekend op basis van jouw geboortedatum, -plaats en -uur. Deze mantra brengt je geest naar diepere niveaus van rust zodat je toegang krijgt tot je volledige potentieel.

Welk effect zal Primordial Sound Meditatie hebben op mijn gezondheid?
Stress wordt gezien als één van de grootste factoren die aan de basis liggen van ziekte. Hoewel meditatie niet gezien moet worden als een geneesmiddel op zichzelf, heeft wetenschappelijk onderzoek wel aangetoond dat het heilzaam is voor een hele reeks van gezondheidsproblemen. Omdat stress voor een groot deel geëlimineerd wordt, kunnen onze geest en ons lichaam terug functioneren op de meest efficiënte manier. Je voelt je gezonder en je ervaart meer vitaliteit en geluk.

Hoe leer ik Primordial Sound Meditatie?
Je kan het leren tijdens vier sessies van drie uur. We mediteren zittend op een stoel, zodat het voor iedereen comfortabel en makkelijk toegankelijk is.

 • Sessie 1: Introductie tot Primordial Sound Meditatie.
  Meditatie als middel tegen stress. Persoonlijke instructie van de mantra tijdens een klein ritueel.
 • Sessie 2: Het leven is multidimensioneel. Een dieper inzicht in jeZelf. Groepsmeditatie.
 • Sessie 3: Perfectioneren van de meditatie. De zielsvragen. Groepsmeditatie.
 • Sessie 4: Wanneer je dagelijks mediteert word je bewuster. Wat betekent dit en hoe ervaar je dit? Groepsmeditatie. Q&A.

Primordial Sound Meditatie wordt aanbevolen aan iedereen die verlangt naar meer welzijn in lichaam en geest, diepere vreugde, innerlijke vrede, meer vrijheid en meer beheersing van het leven.

Prijs: 350 Euro
Vroegboekkorting: 315 Euro bij inschrijving voor 5 Juni’22

Inbegrepen zijn:

 • De kostprijs van de Persoonlijke Mantra berekend bij Chopra
 • Meditatie Werkboekje
 • Primordial Sound Meditation-deelname Certificaat van The Chopra Center.
 • 21-dagen opvolging via whatsapp

Graag inschrijven via mij, Christine Lenaerts van The Banyan Tree, via mijn contactformulier
Dan stuur ik je uiterlijk binnen 3 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Wanneer: 22, 23, 24, 25 Augustus ’22 telkens van 9.30u tot 12.30u
Waar: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk
Begeleiding: Gastcoach Christine Pepels – Chopra Teacher Meditatie en Ayurvedische Levensstijl, Integral Vedic Counselor- Oprichter van Evolutionary Being: Workshops voor meer Welzijn, Geluk en Vrede & Christine Lenaerts – Bewustzijnscoach Innerlijke groei – Bezielster van The Banyan Tree

Sfeerfoto Zomergroep ‘Leren Mediteren met Persoonlijke Mantra’