2022-09-16 Hemel op Aarde Weekend

Hemel op Aarde Weekend: Vrijdag 16/09/22 19u tot en met zondag 18/09/22 16u

CREËREN
Wat je aandacht geeft groeit!

Het wordt een creatief weekend.
We gaan ons helemaal inleven in hoe ‘Hemel op Aarde’ er uit ziet, voelt, ruikt, proeft..
Hoe voelt het om met elkaar en met de natuur verbonden te zijn?
Hoe voelt onvoorwaardelijke liefdesenergie?

Het is een zachte uitnodiging aan onszelf om wakker te zijn en bewust voeling te hebben met onze natuurlijke vredevolle staat van zijn. Dit weerspiegelt zich in onze buitenwereld.

Zo binnen, zo buiten, zo boven, zo beneden

We gaan intuïtief-creatief aan de slag op verschillende manieren ( bv. tekenen, schilderen, kleien, collage maken, met ecoline werken, vilten… dit wisselt ieder weekend een beetje) en we mediteren.

We doen een energetische wandeling, waarbij Machteld ons begeleidt langs belangrijke krachtplaatsen bij de dolmen en menhirs, waar we voldoende ruimte maken voor energetische oefeningen en stiltebeleving.

We bespreken concreet en praktisch hoe je na het weekend verder ‘Hemel op Aarde’ kan ervaren, oude patronen kan loslaten en je verantwoordelijkheid kan opnemen als bewuste bewoner van deze mooie aardbol. We laten je ook graag de kracht van intentie, creatie (vanuit Stilte) en meditatie verder ontdekken, zodat je dit, zo gewenst, fijn kan integreren in je dagelijks leven.

Bedoeling:
DE REALITEIT NIET ONTVLUCHTEN – MOEITELOOS VOELEN WAT IS

We beleven het belang van ‘moeiteloos voelen’. Het is niet de bedoeling om onze pijnen te bedekken of te verdoven, en te vluchten naar een ‘ideaalbeeld’ ver van ons – maar juist te ontdekken hoe heilzaam het is om in het hier en nu aanwezig te zijn ‘met wat is’.

We focussen niet op de inhoud van onze verhalen, maar leren hoe ‘delen van onszelf’ die als gespannen aanvoelen spontaan tot ontspanning komen via sensoriële gewaarwording. De kwaliteit van liefde, zachtheid, vrede komt aan de oppervlakte.

De ‘Hemel’ waar wij zo naar verlangen, zit als een cadeau in onszelf.
Als we ons ontspannen, krijgen we voeling met onze essentie.

Max. aantal deelnemers: 8 personen, dus gelieve er rekening mee te houden dat het weekend snel volzet kan zijn!
Een open houding, een beetje ervaring met meditatie of aantrekkingskracht tot innerlijke (en collectieve) groei is gewenst.

Begeleiding: Christine Lenaerts (www.thebanyantree.be)
Assistentie: Machteld Ranzijn (Eigenaar van het vakantiehuis en bezielster van ‘Your true colors’ (www.facebook.com/yourtruecolors.be)

Tijdsduur: Vrijdag 16/09/22 19u tot en met zondag 18/09/22 16u
Locatie: Vakantiehuis ‘Au gîte des papillons’, Chemin des Chênes 1, 6940 Barvaux sur Ourthe (Belgische ardennen) (kort bij Wéris en Durbuy)
Prijs: 325 euro (inclusief 2 overnachtingen op een tweepersoonskamer in de chalet (op aanvraag zijn er ook enkele éénpersoonskamers), al het creatief materiaal, lekkere vegetarische maaltijden (bereid door Machteld, wij kunnen een handje helpen), koffie, thee en gezonde versnaperingen.

Graag inschrijven via contactformulier
Dan stuur ik je een bevestigingsmail met betaalgegevens.
Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)
Je ontvangt enkele weken voor het weekend een mooi overzichtelijk programma en een wegbeschrijving.

Het is heel fijn om de ontstane creaties bij jou thuis nog een bijzonder plekje te geven. Onderstaand enkele sfeerfoto’s van een Hemel op Aarde Weekend dat eerder plaatsvond.


Reactie van deelnemers:
Wat heb ik een mooi intens en liefdevol weekend mogen beleven. Hemel op aarde in Barvaux met “The Banyan Tree” Zo puur, diepgaand en dichtbij de natuur. Ik heb weer “gelukkig zijn mogen voelen” EN… plezier in creativiteit. Dit heeft zoveel deugd gedaan!… Helemaal opgeladen en weer alle vertrouwen in de toekomst.
Christine E

Dankjewel aan Christine van The Banyan Tree en Machteld van Your True Colors voor de liefdevolle, vriendelijke begeleiding van het Hemel op Aarde Weekend in Barvaux. Bij jullie voel je je veilig en mag je helemaal zijn wie je bent, een lach en een traan mogen we delen.  Zo fijn om je kwetsbaarheid helemaal te mogen tonen. Een prachtige natuur, een gezellige sfeer, hartverbindende creatieve workshops, bijzondere plaatsen in de natuur, er gebeuren kleine wonderen die ons steeds zullen bijblijven. Huiselijke, gezellige sfeer in de mooie chalet en lekker eten met liefde bereid, dat proefde je! Fijne verbinding met gelijkgestemde lieve mensen, dankjewel, lieve knuffel
Wendy 

Héél veel oprechte dank voor een ongelooflijk waardevol weekend ‘Hemel op Aarde’
Ann