2023-04-21 Stiltevoormiddag


Zakken in Zijn.. Stilte beleven. Het is een zegen!

Je kan stiltemeditatie ervaren als een vriendelijke uitnodiging aan jezelf om in zachtheid aanwezig te zijn bij jezelf, in alle eerlijkheid en zonder oordeel. Je hoeft niets te forceren.
Alles mag er zijn. Je zal merken dat de stilte je onvoorwaardelijk draagt en dit puur gewaarzijn heilzaam is voor je lichaam, geest en ziel.
Het wordt ook gemakkelijker om in het dagelijkse leven voeling te krijgen met deze altijd aanwezige, oneindige, voedende stille kracht en meer vanuit overgave te leven.

Van Zijn naar Doen.. Na deze voedende voormiddag kan je weer fijn overgaan tot geïnspireerd handelen. Je zal merken hoeveel vreugde dit in beweging brengt bij jezelf en je omgeving!

Programma:
9u15 Ontvangst en uitleg
9u30 Intuïtieve geleide meditatie gevolgd door Stiltemeditatie
10u15 Theemoment
10u30 Ademhalingsoefening gevolgd door Stiltemeditatie
11u Theemoment
11u30 Korte geleide meditatie gevolgd door Stiltemeditatie
12u Afronding, mogelijkheid tot vertrek in Stilte of korte nabespreking tot max. 12u30

Tijdens het theemoment is er mogelijkheid tot een kleine stiltewandeling in de tuin of in het bos (nabij het Tuinatelier) of de mogelijkheid om iets te tekenen of te noteren in je eigen dagboekje. We engageren ons om de Stilte te respecteren, ook tijdens het theemoment, maar mocht je vragen hebben, kan je me altijd aanspreken.
Fruit en gezonde snack wordt voorzien.

Tijdens het mediteren in groep ontstaat er een gezamenlijk krachtig, dragend veld. Daarom vind ik het zo interessant om vaak samen te komen. Tevens geloof ik ook dat dit bijzondere samenzijn ons allen aanmoedigt om Stilte te integreren in ons dagelijks leven en vandaar uit te handelen.
Hartelijk welkom!
Christine

Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur: 9u15 tot 12u30
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk
Prijs: 50 euro
Schrijf je aub tijdig in via contactformulier. Je ontvangt normaal binnen 2 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen of nog vragen hebben, dan mag je me zeker even mailen of telefoneren (0479/81.34.52). 

Gelieve je eigen pantoffels, matje, (meditatie)kussen of meditatiebankje en dekentje mee te brengen.

The Banyan Tree kan ook Stiltedagen begeleiden op verplaatsing.
Bij interesse, laat het even weten.

Zie ook Overzicht aanbod voor het komend aanbod..