2024-02-01 Reeks Meditatief Creatief (av)


Heb je veel zin om jezelf in de verf te zetten?
Kies je voor vertragen, meer ontspanning en beter omgaan met stress?
Ben je een avontuurlijke diepzielduiker met een open geest?
Hou je van meditatie, spontane inspiratie en creatie?

Dan ga ik heel graag met jou op dit bijzonder hartverwarmende pad!

We nemen voldoende tijd en ruimte om te zakken in Zijn en ons innerlijk rustpunt te beleven. We werken iedere samenkomst met een bepaald thema via geleide meditatie, een deelmoment en oefeningen. We verankeren onze inzichten via een creatief moment, waarbij we laten ontstaan wat er in ons opborrelt.

‘Als je lief bent voor jezelf, echt naar jezelf luistert, jezelf openstelt en vertrouwt op je gevoelskompas zal het meest natuurlijke en grootste geschenk zich in je openbaren.’

Dit thuiskomen bij jezelf is ontzettend aangenaam. Het is fijn om deze manier van ZIJN je helemaal eigen te maken. Het is de natuurlijke stroom van het leven.
Wij zijn bedoeld om te stralen van geluk!

Ik nodig je uit in het Tuinatelier van The Banyan Tree om samen te groeien, samen te proeven en samen te ervaren.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!
Christine

OVERZICHT:

Intuïtief-creatieve Zelfexpressie
Steeds voorafgaand aan een ontspanningsoefening en diepe geleide meditatie, waarbij je creatieve Zelf (bron) centraal staat en je kan genieten van de creaties die hieruit voortvloeien.

– Innerlijke Gelukskaart creëren met kleur- en pastelkleurpotloden
Thema: Geluksgevoel van binnenuit
– 
Intuïtief schilderen met bijenwas (vanuit cirkelvorm)
Thema: Leven vanuit je kern
– 
Vilten natuurpoppetje maken (met natuurmaterialen)
Thema: Je natuurwezen beleven
– 
Krachtdier met aardeklei
Thema: Innerlijke kracht
– 
Innerlijke Gids op hout met houtbrandpen
Thema: Vertrouwen op innerlijke begeleiding
– 
Creatieve energetische oefening rond Zelfliefde
Thema: Zelfliefde
– 
Intuïtief schilderen op cirkelvormig doek
Thema: van ‘wonde’ naar Wonder : Vol-Ledig-heid beLeven

Opm. Ervaring in meditatie, schilderen, tekenen,.. is niet nodig. Tijdens deze workshops zal je ervaren dat creativiteit onze natuur is en het creatief bezig Zijn je veel energie zal geven.

Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur: 7 samenkomsten op donderdagavond van 20u tot 22u
Data: 1/02/24; 08/02/24; 15/02/24; 22/02/24; 29/02/24; 07/03/24; 14/03/24
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk
Prijs: 350 euro (7 samenkomsten + materiaal inbegrepen)

Opm. Na iedere samenkomst ontvang je per mail een korte samenvatting van het besproken thema en het geluidsbestand van de geleide meditatie, zodat je de geleide meditatie die we samen per samenkomst beleven, achteraf nog kan herbeluisteren zo vaak als je wenst.

Deze reeks is erg geliefd. Wil je zeker zijn van je plekje, schrijf je dan tijdig in via mijn contactformulier.
Je ontvangt normaal binnen 2 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen of nog vragen hebben, dan mag je me zeker even mailen of telefoneren (0479/81.34.52). 


Reacties van deelnemers aan de reeks ‘Meditatief Creatief’ en gelijkaardige reeks ‘Je creatieve Zelf’:

Ik wil je graag bedanken voor je inzet en puurheid, voor je vakkennis en liefdevolle aanwezigheid. Je hebt een fantastisch mooi gegeven geschapen. Je mooie atelier in je tuin. Ik was er onmiddellijk voor verkocht toen ik het op de website zag. Uit inwendige behoefte googelde ik zomaar even intuïtief schilderen. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik op deze mooie, magische en helende plek terecht mocht komen. Het is voor mij nooit enige moeite om ’s avonds nog in de auto te stappen en naar jouw cursus te komen. Het is telkens een beetje thuiskomen bij jou en vooral bij mezelf. Open en spontaan, geruststellend en hartverwarmend.
Josiane

Rustig op eigen tempo terug naar je kern.
Belinda

Door deze reeks kreeg ik op een superfijne creatieve wijze mooie inzichten in meZelf. Deze inzichten en de warme betrokkenheid van Christine zorgden ervoor dat ik weer verder kan op mijn pad. Ik voelde me gedragen en opgetild door alle prachtige mensen in onze groep.  Een reeks die je niet mag missen…
Nadia

Het is heerlijk vertragen en genieten. Zeker een aanrader, zo fijn om te doen en om je groep elke week weer te ontmoeten, samen met Christine. Ze haalt het beste in ons boven… 
Brigitte

Daar ik creatief ben en vooral houd van creatief bezig zijn schreef ik me in op deze cursus.
Er kwamen verschillende thema’s aan bod, de afwisseling vond ik heel aangenaam. Van houtskool naar bijenwas en veel daartussenin. Het Samen mediteren en het Samen creëren en delen geeft verbinding, verdieping en warmte.
Christine begeleidde ons op ‘zijn Christine’s ‘: hartelijk, zorgzaam en spontaan/zorgvuldig tegelijkertijd. Aanradertje!
Kristel

Ik heb me ingeschreven voor deze reeks omdat ik graag via het creatieve verbinding wou maken met mijn voelen, uit mijn hoofd komen en loskomen van perfecte creaties te willen maken (wat nooit lukte). Ik ben zo blij en zo fier dat me dit gelukt is. Wanneer Christine uitlegde wat we die avond gingen doen, was mijn hoofd al plannetjes aan het maken: zo en zo, die en die kleur enzovoorts. Tijdens de voorafgaande meditatie, kwamen er echter andere kleuren naar boven, die ik zelfs niet leuk vond, of een ander idee kwam naar voren. En hoe fijn en wauw was het om dan het hoofd los te laten en toch voor het gevoel te gaan of zelfs tijdens de oefening dingen zien te ontstaan waar ik zelfs eerder niet over “nagedacht” had. Een super ervaring! Fijne omgeving, fijne mensen en een geweldige Christine! Aanrader!
An

Mocht je me nog niet kennen en graag even voeling willen maken met mijn meditaties, dan kan je deze terugvinden op deze website onder ‘Agenda’ bij ‘geleide meditaties’.
Veel plezier ermee!
Christine

Zie ook 2023 Overzicht aanbod voor het komende aanbod..