2024-03-01 Kennismaking Meditatie

Hartelijk welkom om deel te nemen aan een gratis kennismaking met Online Ochtendmeditatie!


Samen online mediteren in de vroege ochtend – Een gouden geschenk!

‘Ik kan beter om met onrust en blijf korter bij mezelf’, ‘ik heb een anker van vrede gevonden in mezelf’’, ‘ik voel me gedragen’, ‘ik ervaar een enorme verbondenheid’ ‘ik heb meer energie doorheen de dag’…

Dit zijn enkele reacties die ik krijg als ik vraag wat de Online Ochtendmeditaties, die ik dagelijks aanbied, voor hen betekenen. Zelf vind ik dit ook het meest waardevolle geschenk in mijn leven. De kracht van mediteren in groep is niet te onderschatten. 
We leren zakken in onszelf en komen meer aan bij de diepte of de bodem van ons wezen, de heelheid en compleetheid in onszelf. Ik begeleid deze meditatie deels en we beleven samen de Stilte. Vanuit rust en dankbaarheid je ochtend starten heeft effect op je verdere dag. En op deze manier dragen we ons steentje bij aan een wereld in harmonie.

Daarom van harte welkom om deel te nemen aan een gratis kennismaking met Online Ochtendmeditatie van 6u30-7u op vrijdag 01/03/2024 zodat je kan ervaren wat dit voor jou kan betekenen!

Programma:
06u30 Kennismaking en uitleg
06u35 Intuïtief geleide meditatie (+/- 10 min.), gevolgd door Stiltemeditatie (+/- 12 min.)
07u00 Afsluiting

Inschrijven kan via contactformulier met vermelding ‘ ‘Kennismaking + de datum dat je deelneemt
Dan bezorg ik jou de info en Google Meetlink, waarop je gewoon kan klikken en kan deelnemen! Je kan mij zien en horen en mag kiezen of je zelf ook je camera aanzet of liever niet.

Opm. Voor wie graag al meer uitleg wil over de dagelijkse Online Ochtendmeditaties, kan hier meer info en reacties van deelnemers vinden: 
Dagelijks Online Ochtendmeditaties

Je mag dit nieuws ook verspreiden! Ik merk dat er veel mensen zijn die hier nu behoefte aan hebben en er enorm deugd van kunnen hebben.

Heb je nog vragen, stel ze gerust via contactformulier
Geniet van een fijne dag!

Veel liefs,
Christine Lenaerts

The Banyan Tree
Praktijk voor zelfontplooiing, bewust Zijn en stiltebeleving


Opm. Als je graag eerst wil kennismaken met mijn manier van het begeleiden van meditaties.. Ik heb een mooie video ‘Alles mag er zijn’ opgenomen, te bezichtigen via YouTube, waarbij je gedurende een 10-tal minuutjes een rustgevend belevingsmoment kan ervaren: 
https://youtu.be/OiwPdnp9LcA