2024-03-01 Intuïtief schilderen (vm)


Schilderen vanuit je gevoel maakt je creatiever, bewuster en geeft je nieuwe energie. Tijdens het intuïtief schilderen maken we gebruik van onze rechterhersenhelft, van onze creativiteit en intuïtie. Onze linkerhersenhelft, die instaat voor redeneren en oplossingen bedenken, kan tot rust komen. Je kan zo nieuwe mogelijkheden ontdekken om te leren omgaan met wat op je pad komt. Het schept vreugde en helpt je te beseffen dat je een prachtige mens bent!

We starten met een gezellige ontmoeting, wat uitleg en een geleide meditatie aan de hand van een levensthema afgestemd op de groep.
Daarna gaan we aan de slag met het schilderen. Het nodige materiaal is ter beschikking en we hebben alle ruimte om op het schildersdoek te laten komen wat er komt. Ervaring is dus zeker niet nodig en ik beloof je dat je met een bijzonder schilderij en een grote glimlach naar buiten gaat!

Het materiaal wordt voorzien. Je kan eventueel een schort meebrengen of wat oudere kleren aan doen.

Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur: 10u00 tot 12u30
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, 3600 Genk
Prijs: 40 euro (alle materialen inbegrepen, o.a. canvas 30×30)

Ik geef op aanvraag ook workshops op verplaatsing.

Graag op voorhand inschrijven via het contactformulier
Gelieve ook even de datum van de workshop te vermelden (want ik organiseer deze workshop 1x/maand op vrijdagvoormiddag). Je ontvangt normaal binnen 2 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen of nog vragen hebben, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52). 

Je kan deze workshop eenmalig volgen, maar je kan je ook iedere maand opnieuw inschrijven, want we werken steeds met een ander thema rond innerlijke groei, dat op dat moment heel passend is. Van harte Welkom!

Zie ook Overzicht aanbod voor de komende data van de volgende workshops Intuïtief schilderen en het komend aanbod van The Banyan Tree in het algemeen..