2024-04-12 Jij Bent Belangrijk! Dag Paasv.


‘Jij bent Belangrijk!’ is een heerlijke dag om je te her-INNERen dat jij belangrijk bent!

We beleven samen een volledige dag waarbij jij centraal staat en je uitdrukking kan geven aan ‘wie jij bent en wat jou levensvreugde geeft’.
Je komt weer een stukje dichter bij jezelf en het is bijzonder fijn om je intuïtief-creatieve doos, die tijdens deze workshopdag ontstaat, te koesteren als een mooie uitnodigende reminder om veel van jezelf te houden en in de diepte te voelen dat jij belangrijk bent.

We nemen voldoende tijd en ruimte om te zakken in Zijn en ons innerlijk rustpunt te beleven. We werken met bepaalde thema’s via geleide meditatie, een deelmoment en oefeningen. We verankeren onze inzichten via creatieve momenten, waarbij we laten ontstaan wat er in ons opborrelt.

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!
Christine

OVERZICHT:

Geleide meditatie
Alles eren zoals het is
Jezelf helemaal verwelkomen zoals je bent
Energie voelen stromen
Contact ervaren met je essentie

Creatieve Zelf-expressie
Intuïtief kleien (met aardeklei)
Intuïtief tekenen (met kleurpotloden & pastelkrijt)
Intuïtief schilderen (met acrylverf op onze persoonlijke doos)
Mini-boekje Gouden Levensdraad
 (met knipsels en afbeeldingen uit tijdschriften,…)

Thema’s (verweven met de levensthema’s van de zeven hoofdchakra’s)
Jij ben het middelpunt
Geborgenheid en veiligheid (Wat heb jij nodig?)
Levensenergie (Wat geeft jou levensvreugde?) – Je gevoelskompas volgen
Zachte krijger (minder vanuit wilskracht en denken handelen, maar vanuit aanvoelen en overgave)
Zelfliefde, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen – Universele Liefde 
Unieke Zelfexpressie (Wat wil jij naar buiten brengen en waar hou je je nog in)
Intuïtie – Drempels en hulpbronnen
Intunen op de ‘wijze’ jij (Stille getuige)
Je essentie leven

Opm. Ervaring in meditatie, schilderen, tekenen is niet nodig. Tijdens deze workshopdag zal je ervaren dat creativiteit onze natuur is en het creatief bezig Zijn je veel energie zal geven.


Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur: 10u tot 17u
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk
Datum: Vrijdag 12 April 2024
(laatste vrijdag van de Paasvakantie)
Prijs: 125 euro (materiaal inbegrepen, inclusief doos)
Ik voorzie snacks, fruit, thee, koffie & brood en soep voor ‘s middags.

De plaatsen zijn beperkt gezien ik een kleine groep zal ontvangen. Dus het is goed je tijdig in te schrijven via contactformulier. Je ontvangt normaal binnen 3 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen of nog vragen hebben, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52). 

Reactie van deelnemers aan de ‘Jij Bent Belangrijk!’ Dag

Een heerlijke dag waarin ik me gehoord, gezien en gedragen voelde. Fantastisch ook om kennis te maken met verschillende creatieve manieren om je (onder)bewustzijn aan te spreken en wakker te maken! Na deze workshop reed ik met een warm gevoel, helemaal geïnspireerd, dichter bij mezelf en met een big smile weer naar huis.
Sabrina

Tijdens de ‘Jij Bent Belangrijk! Dag’ ben ik dieper in de eigen kern gezakt om van daaruit te mogen creëren. Als een heerlijk bad waar je uit komt en gewoon blij geworden bent.
Elisa

Zeer dankbaar voel ik me voor het cadeau dat ik mezelf gaf met de  ‘ik ben belangrijk dag’. Ik ben tot belangrijke kerninzichten gekomen en voel de warmte van een werkelijk ‘ontvangen’ in zachtheid van mezelf als blijvend nazinderen in mijn wezen….
Dominique

Wat een prachtige workshop is dit.  Je wordt zachtjes ondergedompeld in een creatief bad van kleien, kleuren, schilderen , natuur en fijne meditatie die op een liefdevolle, vriendelijke manier begeleid wordt door Christine, samen met gelijkgestemden.
Je mag volledig jezelf zijn, hier kan iedereen zijn kwetsbare kant tonen en mogen we leren dat zachtheid ook een kracht is die we met trots leren dragen.
Dankjewel Christine

Wendy

Deze dag was voor mij een ontdekking en een verademing tegelijk. Met verschillende technieken aspecten van mezelf ontdekt, gekende en minder gekende.
Als rationeel iemand ben ik helemaal in de intuïtie gedoken. Ik was verrast wat er dan allemaal naar boven kan komen. Voor mij smaakt deze sessie zeker naar meer. Nooit gedacht dat ik aan zo’n dag zou deelnemen, maar het was meer dan de moeite en tijd waard. Bovendien was het een aangenaam gezelschap van bewuste dames. Ik kan deze beleving enkel maar aanraden voor wie op zoek is naar de echte ik, in een warme setting.
Carla

Op mijn verjaardag had ik het genoegen om de “Jij bent belangrijk” dag te mogen volgen. Een ideale dag om ondergedompeld te worden in de aangename sfeer van The Banyan Tree. Het enthousiasme van Christine en de mooie omgeving maken dat je je onmiddellijk thuis voelt. Ook de connectie met de medecursisten was dadelijk voelbaar. Leuk om te ervaren hoe je elkaar mede kan ondersteunen dankzij gelijkenissen en verschillen en hoe ieders creativiteit, soms op een onverwachte manier tot ontplooiing kwam. Christine slaagde erin om de dag professioneel te begeleiden met de nodige diepgang, maar met zeker ook ruimte voor een vleugje humor. Kortom, een zeer geslaagde dag en een aanzet tot meer.
Eva

Dankjewel voor de fijne dag, Jij Bent Belangrijk dag. Ik heb mezelf op een creatieve manier leren ontdekken. Door aandacht aan alle chakra’s te schenken deze dag, had ik een boost van energie gekregen. SUPER!!!
Monique

Een hele mooie dag, waar je dichter bij Jezelf komt. Gedragen door fijne mensen en lieve Christine!
An

Het was gewoon een zalige dag.
Puur verwennerij en inzichten. Nu nagenieten

Mia

Leuke toolbox meegekregen, krachtige voeloefeningen ervaren en superenthousiast gebracht.
Mieke

Zie ook Overzicht aanbod voor het komend aanbod..