! DAGELIJKS Online Ochtendmeditaties

Iedere weekdag Online Ochtendmeditatie van 6u30 tot 7u
+ mp3 van elke meditatie

Zakken in Zijn.. Stilte beleven. Het is een zegen!

Dankzij deze intuïtief geleide meditaties, met aaneensluitend een twaalftal minuutjes Stilte, ga je ervaren hoe je, mits het liefdevol erkennen van soms ‘wilde golven’ aan de oppervlakte, zachtjes doorheen verschillende lagen zakt en steeds meer voeling krijgt met de bodem van je wezen (zoals de bodem van de oceaan, waar alles rustig en vredig is). Je komt tot rust en ervaart steeds meer de heelheid en compleetheid van je wezen. Vanuit deze stille, open, alles omarmende ruimte is het leven bijzonder interessant. Woorden schieten tekort. Het is de Stilte die toegang biedt tot jouw ware wezen.

Dagelijks programma:
06u30 Intuïtief geleide meditatie (+/- 10 min.), gevolgd door Stiltemeditatie (+/- 12 min.)
06u55 Mogelijkheid tot delen en ook voldoende aandacht voor de effecten in je praktische, dagelijkse leven
07u00 Afsluiting

Een heel bijzondere start van de dag met gelijkgestemde zielen!

Tijdens het mediteren in groep ontstaat er een gezamenlijk krachtig, dragend veld. Daarom vind ik het zo interessant om samen te mediteren. Tevens geloof ik ook dat dit bijzondere samenzijn ons allen aanmoedigt om Stilte te integreren in ons dagelijks leven en vandaaruit te handelen.

Hartelijk welkom!

Begeleiding: Christine Lenaerts

Tijdsduur: Iedere weekdag samen online van 06u30 tot 07u00
Indien je er soms niet bij kan zijn, kan je deze meditatie nog beluisteren op een later moment.
Je kan mij zien en horen. Je mag kiezen of je zelf ook je camera aanzet of liever niet. Tijdens het online begeleiden van de meditatie, neem ik de meditatie ook op met mijn geluidsrecorder. De downloadbare mp3 van de meditatie ontvang je iedere weekdag (vlak na de meeting) via mail, zodat je de meditatie ook nog achteraf kan beluisteren (zo vaak als je wilt).

Locatie: Online via Google Meet
De Google Meet link bezorg ik jou per mail na inschrijving. Deze link kan je gebruiken voor alle meditatiemomenten. Je kan gewoon klikken op de link.

Prijs: 77 Euro/maand (meditatiesamenkomst + mp3 van de meditatie)
(Indien je dit aanbod later in de maand ontdekt, kan je alsnog instappen. De prijs wordt dan herberekend, rekening houdend met het moment van instap.)
Inschrijven kan via contactformulier met vermelding ‘Online Ochtendmeditaties’
Dan stuur ik je een bevestigingsmail en de Google Meet link.
Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Reacties van deelnemers aan de Online Ochtendmeditaties:
(vroegere benaming ’21 Dagen Online Ochtendmeditaties’)

De ochtendmeditaties ervaar ik als een krachtig tool om bij mezelf thuis te komen, het mooiste geschenk dat ik mezelf kan geven
Dominique

De online meditaties geven mij een gevoel van rust en balans en ik draag dit doorheen de dag met me mee waardoor ik het gevoel heb meer energie te hebben. Ik ben rustiger en minder snel geïrriteerd.
Het is ook veel krachtiger om samen te mediteren. Je voelt een enorme verbondenheid.

Petra 

Het samen mediteren in stilte, de warmte en zachtheid in mijn hart te mogen voelen… Ik geniet van je zachte stem. De allesomvattende levensbron wordt alleen maar groter. Hartelijk dank voor wat je brengt.
Maria

Je ontmoet je-zelf, diep in je echt-heid, je ware zelf, je echte ik, dat wat je echt bent, pure liefde, in alle rust en alle stilte, met de fijne begeleiding van Christine.
Linda

De manier waarop Christine je telkens opnieuw, door wat ze weergeeft, innerlijk openmaakt om in je eigen zijnskracht aan te komen en te mogen vertoeven, is een geschenk voor het leven. Je kan je veilig en geborgen overgeven aan jezelf.
Dank je wel Christine!
Greet

21 dagen afdalen in je eigen snoezelruimte van liefde en stilte….
Dit mogen beleven met de zachte begeleiding van Christine.
De verbinding met de groep is helend en krachtig.
Dit halfuurtje van samen ‘ZIJN’ werkt de hele dag verder in je lichaam en ziel….
Zo’n ME-time momentje mag je jezelf gunnen. Een aanrader!

Brigitte 

Ik kan deze 21daagse in stilte alleen maar aanraden. Het is wonderbaarlijk wat een band er gecreëerd wordt in de live sessies. Sacraal mag je gerust ook vertalen als hemels, zalig. De intensiteit groeit ook met de dagen, je gaat meer in flow met de stilte, de gezwegen verbondenheid straalt sterker door. Je voelt jezelf naar een hogere vibratie gaan. De weldadige invloed werkt nog lang in de dag na. Ik ben blij dat ik Christine en deze reis heb ontdekt.
Carla

Fantastisch hoe Christine ons begeleidde naar een héél belangrijk dagelijks stiltemoment. Zonder haar inleidende woorden, kan ik moeilijker ‘tot stilstand’ komen omdat gedachten blijven voorbij flitsen. Christine zorgt ervoor dat je gedachten vertragen, dat ze wegebben, om daarna stilte te ervaren. Na zo’n échte stilte kan ik beter in de actie gaan en worden situaties in het dagelijkse leven overzichtelijker.
Petra

De dagelijkse ochtendmeditatie is voor mij in deze tijd van onrust essentieel om telkens via een andere weg, invalshoek, een rustig zijn in mezelf te ervaren. Onmisbaar en zo belangrijk in deze speciale tijd om een ankerpunt van vrede te kunnen ervaren in mezelf. In verbinding met een groep ervaar ik tegelijk een gedragenheid in mezelf als een gedragenheid binnen een groter veld zodat dit krachtig voelbaar is en gedurende de dag blijft doorwerken. Het doen vindt meer zijn oorsprong vanuit een rustig zijn, vanuit een gecenterde kracht in mezelf, vanuit een overschouwen zodat ik een diepe rust ervaar en tegelijk het nodige kan doen.
Dominique

Ik ben erg blij dat ik heb meegedaan. Ik beluister de meditaties ‘s avonds, net voor het slapengaan. Ze helpen me tot rust komen, waardoor ik makkelijker in slaap val. 
Een routine die ik graag wil verder zetten na deze drie weken  

Sara O.

Mooi om samen in stilte te mogen zijn; in liefde en verbondenheid met elkaar.
Ik ben hier enorm dankbaar voor.
En elke dag dan een mooie tekst/tekening te mogen ontvangen. Zo ook weer vandaag.
Het voelt allemaal zo liefdevol en warm aan.
Maria

Dankbaar om ons mee te nemen naar een andere verdieping. De lift naar het innerlijke helpt me om me gemakkelijker door het drukke dagelijks leven te helpen. Het moment van stilte speelt toch even door om in contact te blijven met mezelf.
Wout

Ik vond de 21 dagen heel waardevol. Zalig om in alle rust en verbinding af te stemmen met elkaar en zo de dag te beginnen. Heel fijn om deze meditaties toe te voegen aan mijn ochtendritueel. Dank je wel hiervoor! 
Sara H.

Geniet alvast van deze geleide meditatie ‘Ode aan de Stilte’ via Geleide meditaties

Opm. Deze Online Ochtendmeditaties gaan maandelijks door (behalve in Juli en Augustus). Je kan steeds blijven deelnemen en genieten van verdere verdieping in verbinding met je innerlijke ware rijkdom!

Opm. Mocht je dat willen en je hebt nog wat tijd, zou je na de meditatie een intuïtieve tekening, mini-schilderijtje of gedicht… kunnen maken vanuit hetgeen zich in het moment vanzelf aandient. Dat is een mooie surplus voor als je voelt dat je creativiteit ontwaakt.

Opm. Uitzonderlijk (ongeveer een 5-tal dagen per jaar) kan ik de Ochtendmeditaties niet online voorzien o.w.v. verplaatsingen waar internet niet toegankelijk is. Op deze dagen worden jullie uiteraard tijdig verwittigd en ontvang je op voorhand een ingesproken Ochtendmeditatie.