Geleide meditaties

Deze meditatie helpt je je ‘Al Thuis Zijn’ te herinneren, je liefdevolle, vredevolle staat van Zijn te ervaren via ontspanning en vertraging.
Het is geen reis van punt A naar punt B, maar een uitnodiging om zachtjes te landen in jezelf, in jouw ‘middelpunt’ van je cirkel, waarbij je jezelf ook steeds meer en meer toelaat om de totaliteit van je wezen te beleven en vanuit dit veld van pure Liefde te handelen. Dit is een prachtig geschenk voor jou en de wereld.

Hartelijk welkom op de 21 dagen online Ochtend Meditaties van December ’21!


Via je lievelingslied naar Stilte… Geniet ervan!


Tijdens deze meditatie nodigen we onszelf uit om puur liefdevol aanwezigheid te zijn bij wie we zijn (met onze plusjes en minnetjes). Via het toelaten van Stilte en ruimte kunnen we dieper zakken in onszelf en de vibratie van liefde en vrede weer tastbaar ervaren.


Deze meditatie is fijn om je weer even heerlijk onder te dompelen in je geboortemissie en de innerlijke vreugde te ervaren die vrij komt door het ademen van je natuurlijke talenten.


Zakken in Zijn.. Stilte beleven. Het is een zegen!


Je gaat merken dat je, mits het liefdevol erkennen van soms ‘wilde golven’ aan de oppervlakte, zachtjes doorheen verschillende lagen zakt en steeds meer voeling krijgt met de bodem van je wezen (zoals de bodem van de oceaan, waar alles rustig en vredig is). Je komt tot rust en ervaart steeds meer de heelheid en compleetheid van je wezen. Vanuit deze stille, open, alles omarmende ruimte is het leven bijzonder interessant. Woorden schieten tekort. Het is de Stilte die toegang biedt tot jouw ware wezen.


Tijdens deze geleide Lichtmeditatie kan je zalig ontspannen en gewaarzijn hoe licht en liefdevol je innerlijke natuur is. Je ervaart hoe genoeglijk dit verstillen is en je bijdraagt aan een wereld in harmonie door jezelf deze pure aandacht te gunnen.


We kunnen bewust met onze aandacht onze gronding ervaren en voelen hoe fijn het is om onze ruimte in te nemen. Verbondenheid met de Aarde brengt ons dieper in connectie met onze ware aard.


Tijdens deze opname, waarbij je op de achtergrond het tikken van de regen op het dak kan horen, is het heel fijn om veilig en geborgen toe te komen in jezelf en voeling te maken met je unieke talent en je innerlijke vreugde als leidraad op je levenspad.


Je leert je focus zachtjes te verplaatsen naar Stilte ipv te focussen op je gedachtemolen.


Omgaan met onrust
innerlijk rustpunt
stabiele gronding in het hier en nu


Zakken in Zijn en met je aandacht naar binnen gaan
Je natuurlijke ritme volgen
Ontspanning ervaren

Achteraf heb ik de tekst van deze geleide meditatie ook uitgetypt: 
2020-03-06-meditatie-aandacht-naar-binnen

Geniet ervan!
Christine Lenaerts