Individueel: Innerlijk Vrij Coachingtraject


Individueel: Innerlijk Vrij coachingtraject (Tuinatelier of online)

‘Bij mij kan je terecht om dieper contact te beleven met de kern van wie jij bent, met je gevoelje talenten en je missie. Op een zachte, liefdevolle manier help ik je te vertrouwen op je innerlijk rustpuntje intuïtie en je kracht.’

We maken je intentie voor het traject kristalhelder, zodat je optimaal kan genieten van het resultaat. We bewandelen dit traject stapsgewijs met voldoende erkenning voor wat er in jou leeft (zoals bepaalde emoties, belemmerende gedachten, overtuigingen…).

Via ontspannings-, energetische en (indien gewenst) creatieve oefeningen maken we op een natuurlijke wijze verbinding met je ‘ware ik’ en je ‘Why’. We hebben aandacht voor drempels onderweg, de diepere betekenis hiervan en de stuwing die het je geeft om je pad, je tocht van de held, zielsgedreven verder te gaan vanuit vertrouwen en ondersteuning.
De beloning die je mag ontvangen: Heerlijk openbloeien en voluit Leven

Aarzel niet om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen via contactformulier

Christine Lenaerts
Erkend HOPE Facilitator & Psycho-Energetisch Master Coach
Loopbaancoach & Intuïtief-creatief Workshopbegeleidster


Praktisch:
Je kan een coachingsessie boeken en op het einde van deze sessie kiezen of je graag het Innerlijk Vrij coachingtraject start, waardoor deze sessie dan de eerste sessie van het traject wordt. Of je kan deze sessie, na onze samenkomst, als losse sessie betalen voor 90 euro.

Cadeau:
Voor iedere sessie maak ik op het einde van de sessie een intuïtieve tekening.
Je mag naar wens dan zelf iets opschrijven of ook iets tekenen, of gewoon even wachten.

Bij een traject ontvang je een mooi mapje om je notities en tekeningen in te verzamelen en bij interesse krijg je 1 maand Online Ochtendmeditaties cadeau!
(Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan de weekdagelijkse Online Ochtendmeetings en je ontvangt per mail iedere weekdag een downloadbare mp3, zodat je de meditatie ook nog achteraf kan beluisteren. Een heel mooie ondersteuning bij dit traject!)


Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur: 5 individuele coachingsessies van 1,5u/sessie
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk of Online
Data: samen af te spreken (gemiddeld een sessie per 2 weken)
Prijs: 400 euro (5 sessies + 5 intuïtieve tekeningen op maat voor jou + mapje + 1 maand online ochtendmeditaties + een 20-tal meditatie mp3’s)
Afspraak 1e coachingsessie
: via contactformulier (Ik verkies bij voorkeur een woensdagnamiddag, donderdag (voor- of namiddag) of vrijdag (voor- of namiddag). Gelieve ook even te melden welk moment jou het beste past, dan ontvang je normaal binnen 2 dagen enkele voorstellen. Mocht je toch geen mail ontvangen of nog vragen hebben, dan mag je me zeker even mailen of telefoneren (0479/81.34.52). 

Enkele reacties van deelnemers:
Voor mij … een traject
(L) even stilstaan, luisteren op een creatieve diepzinnige manier… praten met je ziel…om daarna met inzicht, kracht, kleur en levenslust “enthousiast” als “IK” verder te gaan
Sto

Ik heb het traject psycho-energetisch life coaching gedaan na een telefoontje met Christine waarin ze me dat haarfijn heeft uitgelegd. Dit voelde onmiddellijk heel goed.
Christine is een buitengewone stralende, lieve, zachte vrouw met een heel verfijnde trilling die intuïtief aanvoelt en onmiddellijk in verbinding kan gaan met de bewustzijnslaag van de betrokkene persoon. Ik voelde mij heel op mijn gemak bij haar. Zij is de vriendelijkheid zelf.
Ik ben ook alle sessies altijd liefdevol, respectvol en healend behandeld door haar.
Ik stuur je nog een grote dankbaarheid vanuit mijn hart lieve Christine
Reinhilde

Heel erg bedankt voor dit warme en verrijkende traject!
Nance

Ik word spontaan al beter gezind als Christine mij online begroet. Ze straalt positieve energie en warmte uit. Ze stelt de juiste vragen en weet meteen tot de kern door te dringen. Ineens wordt alles helder. Het samen mediteren is zo een verrijking, ze maakt het persoonlijk. Door heel het gebeuren leer ik mezelf beter kennen en vat ik weer moed om deel te nemen aan het leven. Ik leef helemaal op. Het was niet gemakkelijk voor mij om deze stap te zetten. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. En Online werkt het even goed, leert de ervaring. Wat een geluk. Door de verre afstand zou ik anders nooit bij Christine terecht gekomen zijn. Ik kijk al uit naar onze volgende sessie.
Elena

Mocht je interesse hebben, hier een kort belevingsmoment over ‘Hoe ga ik om met piek- en dalmomenten‘ via mijn YouTube kanaal Radio Rust. Geniet ervan!
Veel liefs
Christine