Individueel: Intuïtief schilderij coaching

Intuïtief schilderij coaching

We ontmoeten elkaar in het fijne tuinatelier, waar de rust je verwelkomt.
Met volle aandacht luister ik naar jouw verhaal en geef wat uitleg over mijn manier van werken.
Ik verzorg een op jou afgestemde, deugddoende geleide meditatie.
Daarna ga ik voor jou schilderen op een canvas van 30 op 30. Ik laat het schilderij intuïtief ontstaan. Je mag iets delen of je kan gewoon rustig aanwezig zijn en waarnemen hoe het schilderij zich ontvouwt.
Naderhand kunnen we, indien gewenst, ervaringen uitwisselen.
Om het geheel compleet te maken, sluiten we af met een fijne ontspannende oefening.

Intuïtief schilderij coaching door Christine Lenaerts
Tijdsduur: ca 1,5 uur
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, 3600 Genk
Prijs: 80 euro

Graag op voorhand inschrijven via het contactformulier
Dan stuur ik je uiterlijk binnen 3 dagen een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)

Als je een specifieke wens hebt (bv. een coaching waarbij we samen schilderen of een afgestemd intuïtief schilderij na een online coaching gesprek via Google Meet,..) kunnen we je vraag, grootte van canvas(sen) en de prijs telefonisch bespreken (0479/81.34.52).
Via onderstaande afbeeldingen van mijn intuïtieve schilderijen krijg je alvast een indruk.
Als je wil kan je ook eens een kijkje nemen bij ‘Reacties’ op deze website.

Intuïtieve schilderijen

Deze schilderijen zijn de vruchten van mijn intuïtieve ontdekkingsreis van de laatste jaren.

Het opgaan in het creatieve moment en de lichamelijke sensatie, en daardoor het denken verstillen, is een techniek die ik als intuïtief coach ook gebruik in mijn individuele begeleidingen en groepsactiviteiten.

Een aantal van deze werken zijn te koop in mijn Tuinatelier!  Voor werken op maat, intuïtief schilderij coaching of voor workshops Intuïtief schilderen, neem je best telefonisch contact op, of stuur je een mailtje via contactformulier.

Christine Lenaerts

« 1 van 2 »