Individueel: Loopbaancoaching

afbeelding-positive-vibes    

Loopbaancoaching voor gevoelsmensen

Naast online ochtendmeditatie, intuïtief schilderen, reeksen innerlijke groei en lifecoaching via mijn praktijk The Banyan Tree, begeleid ik ook loopbaantrajecten voor gevoelsmensen als loopbaancoach via het erkend loopbaancentrum ‘Positive Vibes’.
Deze individuele samenkomsten gaan door in het Tuinatelier van The Banyan Tree of via online coaching (Google Meet). (Je ontvangt dan een link waarop je kan klikken op het door ons afgesproken moment. We kunnen tijdens de meeting elkaar zien en horen.)

Bekijk of je in aanmerking komt voor loopbaancheques van de overheid: 
Iedereen die werkt en minimum zeven jaren werkervaring heeft, komt normaal in aanmerking voor loopbaancheques en kan er om de zes jaar gebruik van maken.
Het is goed om alle voorwaarden na te lezen op de website www.vdab.be/loopbaanbegeleiding, zodat je met zekerheid weet of je in aanmerking komt voor loopbaancheques.
Het loopbaantraject is dan zeer voordelig qua tarief. De eerste loopbaancheque kost namelijk 45 EUR en biedt recht op 4u loopbaancoaching.
(Een tweede loopbaancheque kan eventueel ook nog aangevraagd worden voor 45 EUR met recht op 3u loopbaancoaching)
Meer info algemeen: https://www.positivibes.be/loopbaanbegeleiding
Meer info over het bestellen van een loopbaancheque: https://www.positivibes.be/loopbaancheque-praktisch

Graag wil ik met jou een stapje verder gaan, door een stapje terug te gaan.
Wat drijft jou ‘van in den beginne’, waarvoor ben jij in de wieg gelegd en wat gaat je zo goed af dat je tijd en ruimte vergeet en rondloopt met een brede glimlach op je gezicht.
Vanuit die ‘oorsprongsenergie’ gaat alles moeiteloos en vanzelf.

‘Follow your Joy! Het is jouw direct ticket tot een vervuld leven.’

Vanuit deze frisse ‘start’ is het fijn om samen concreet te werken rond jouw talenten, waarden, obstakels en overtuigingen …  Door goed in voeling te komen met jezelf, leer je vanuit je kernkracht je positie nog steviger te stellen en fijn op te komen voor wie je bent en waar je voor staat.

Dankzij een traject op maat krijg je veel inzichten en kan je bewuste keuzes maken richting de door jou gewenste situatie. Er kunnen zinvolle aanpassingen gebeuren in je huidige werkcontext. Kleine verschuivingen maken soms een wereld van verschil en dan is een jobverandering niet altijd noodzakelijk.
Voel je aantrekkingskracht tot een nieuwe richting, dan ondersteun ik je graag tijdens de sprong in het onbekende.

Op een intuïtieve manier en vanuit een creatieve boost laten we de beste versie van jezelf tot expressie komen!

Ik leef en werk met hart en ziel en wens jou hetzelfde toe.

Aarzel niet om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen via contactformulier of via een mailtje naar christine.lenaerts@positivibes.be

Christine Lenaerts

Meditatie- & Bewustzijnscoach I Life-& Loopbaancoach I Intuïtief-Creatief Workshopbegeleidster

Ik heb ook een filmpje van een minuutje gemaakt waarbij ik mezelf en Loopbaancoaching kort voorstel: Filmpje

Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur/prijs: Een eerste loopbaancheque (45 euro) telt voor 4u coaching. Ik splits de sessies graag op in 3 sessies. Een eerste sessie van 1u en erna 2 sessies van 1,5u. Als je daarna nog een 2e loopbaancheque wil gebruiken (45 euro) is deze geldig voor 3u coaching (2 sessies van 1,5u). Maar dat kan je beslissen na de laatste sessie van de eerste loopbaancheque.
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk of Online (laat je voorkeur even weten via mail)
Data: Samen af te spreken (gemiddeld een sessie per 2 weken)
Afspraak 1e sessie
: Via christine.lenaerts@positivibes.be of via contactformulier kan je laten weten dat je interesse hebt in loopbaancoaching (of in een gratis kennismakingsgesprek ivm loopbaancoaching). Dan mail ik jou om samen een datum af te spreken (in het Tuinatelier of online) en dan kan je ook je eerste loopbaancheque aanvragen.
(Mocht je toch geen mail van mij binnen de 2 dagen ontvangen hebben of nog vragen hebben, dan mag je me zeker even opnieuw mailen of telefoneren (0479/81.34.52).)

Reactie van deelnemers:

Christine is een heel lieve, zachte persoon die intuïtief aanvoelt wat je nodig hebt.
Ze vertrekt vanuit je eigen kracht en talenten. Ze kan heel goed tussen de regels door lezen en komt zo snel tot het doel dat je voor ogen hebt.  De oefeningen die ze tijdens de sessies doet, laten je terug verbinding maken met jezelf. Daardoor kan je zelf terug helder nadenken en vertrouwen op je eigen intuïtie. De oefeningen voor thuis waren heel helpend.
Ik ben echt blij dat ik de stap heb gezet en naar haar ben gekomen. Het was de beste beslissing in mijn leven.
Nathalie

Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Christine. Wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Zo een prachtige warme ziel. Ik kreeg de inzichten die ik nodig had. Ze heeft me leren voelen wat ik wil op zo een krachtige manier. Ik kan het alleen maar aanraden en ik kijk al uit naar nog meer inspirerende workshops.
Sara H

Met een bang hartje stapte ik bij onze eerste afspraak het Tuinatelier binnen… Zou ik hier de antwoorden vinden die ik zocht, en hoe zou deze dame dat dan gaan realiseren?
Maar na een korte kennismaking voelde ik al dat het goed zat… Christine is een enorm enthousiaste, innemende, spontane, liefdevolle, warme,… persoon.
Ze weet ook enorm goed om op zeer korte tijd de persoon voor haar aan te voelen, en het traject van hieruit vorm te geven, geheel aangepast aan diens noden/struggles/vragen…
En zeker voor een denker, een rationeel en nuchter persoon als mezelf, is haar persoonlijke aanpak dmv bv meditatie en visualisatie een echte eye-opener.
Ik leerde voeling maken met wat er heel diep vanbinnen al aanwezig was, wachtend om te mogen open bloeien…
Enorm bedankt Christine, niet enkel voor de inzichten die je me gaf ivm mijn loopbaan, maar zeker ook voor de levenswijsheden die me op alle vlakken zullen ondersteunen bij het maken van keuzes in de toekomst.
Krista
 

Zie ook Overzicht aanbod voor het volledige aanbod van The Banyan Tree!