Individueel: Loopbaancoaching

afbeelding-positive-vibes

Naast workshops, psycho-energetisch coaching en intuïtief schilderij coaching bij The Banyan Tree, begeleid ik ook loopbaantrajecten als loopbaancoach via het erkend loopbaancentrum ‘Positive Vibes’.
Deze individuele samenkomsten gaan door in het Tuinatelier van The Banyan Tree of via online coaching (Google Meet). Je ontvangt dan een link waarop je kan klikken op het door ons afgesproken moment. We kunnen tijdens de meeting elkaar zien en horen.
(Als je je computer gebruikt, hoef je Google Meet niet te installeren. Voor een smartphone is het wel nodig even de Google Meet app te downloaden)

Bekijk of je in aanmerking komt voor loopbaancheques van de overheid: 
Iedereen die werkt en minimum zeven jaren werkervaring heeft, komt normaal in aanmerking voor loopbaancheques en kan er om de zes jaar gebruik van maken.
Het is goed om alle voorwaarden na te lezen op de website www.vdab.be/loopbaanbegeleiding, zodat je met zekerheid weet of je in aanmerking komt voor loopbaancheques.
Het loopbaantraject is dan zeer voordelig qua tarief. De eerste loopbaancheque kost namelijk 40,00 EUR en biedt recht op 4u loopbaancoaching.
(Een tweede loopbaancheque kan eventueel ook nog aangevraagd worden voor 40,00 EUR met recht op 3u loopbaancoaching)
Meer info: https://www.positivibes.be/loopbaanbegeleiding

Graag wil ik met jou een stapje verder gaan, door een stapje terug te gaan.
Wat drijft jou ‘van in den beginne’, waarvoor ben jij in de wieg gelegd en wat gaat je zo goed af dat je tijd en ruimte vergeet en rondloopt met een brede glimlach op je gezicht.
Vanuit die ‘oorsprongsenergie’ gaat alles moeiteloos en vanzelf.

‘Follow your Joy! Het is jouw direct ticket tot een vervuld leven.’

Vanuit deze frisse ‘start’ is het fijn om samen concreet te werken rond jouw talenten, waarden, obstakels en overtuigingen …  Door goed in voeling te komen met jezelf, leer je vanuit je kernkracht je positie nog steviger te stellen en fijn op te komen voor wie je bent en waar je voor staat.

Dankzij een traject op maat krijg je veel inzichten en kan je bewuste keuzes maken richting de door jou gewenste situatie. Er kunnen zinvolle aanpassingen gebeuren in je huidige werkcontext. Kleine verschuivingen maken soms een wereld van verschil en dan is een jobverandering niet altijd noodzakelijk.
Voel je aantrekkingskracht tot een nieuwe richting, dan ondersteun ik je graag tijdens de sprong in het onbekende.

Op een intuïtieve manier en vanuit een creatieve boost laten we de beste versie van jezelf tot expressie komen.

Ik doe mijn werk met hart en ziel en wens jou hetzelfde toe!

Contacteer mij voor een gratis kennismakingsgesprek
Christine Lenaerts
Wenbergstraat 1
3600 Genk
0478 81 34 52

vdab-fluitend-naar-je-werk-klein