Individueel: Psycho-energetisch coaching

Het Tuinatelier van The Banyan Tree is gesloten t/m 19/04/2020 
Ik begeleid je graag via Online Coaching (Skype)
Je mag me mailen voor een afspraak via contactformulier of telefoneren 0479/81.34.52

Psycho-energetisch coaching kan op verschillende manieren. Ik laat me inspireren door jou als persoon om door middel van visualisatie, meditatie, ademhaling, psycho-energetische oefeningen, de HOPE-methodiek*, intuïtieve creatieve beleving,  … een moment van inzicht te creëren waarin ‘het veld van de oplossing’ zich als vanzelf aandient.
Voor mij staat beleving (of ‘zintuigelijke gewaarwording’) centraal, waardoor je zelf gaat voelen en ‘weten’ op een dieper niveau, waardoor je een bewustzijnsshift ervaart en bruikbare tools meeneemt in het alledaagse leven.

De individuele coaching is steeds gericht op ‘persoonlijke groei’ of ‘welbevinden’ (wie je bent, je missie, leven in het moment, ontspanning…) en kan afhankelijk van jouw persoonlijke vragen focussen op thema’s zoals stress, depressie, angsten, hooggevoeligheid, burn-out, onverwerkte trauma’s, …

Praktisch
Coaching door Christine Lenaerts (Psycho-energetisch Master Coach en HOPE-Facilitator) gaat momenteel door via Skype (video).

Tijdsduur: ca 1 uur per sessie
Prijs: 55 euro voor 1 sessie
Of traject: 250 euro voor 5 sessies
! CORONA-CRISIS = tot eind April 40 euro/sessie ipv 55 euro !

Indien je mij en Skype nog niet zo goed kent, mag je me altijd bellen (0479/81.34.52).
Dan help ik je graag en kan je nog vrijblijvend beslissen of online coaching je ligt.  Ik vind zelf dat deze vorm van coaching prima werkt en hoop dat het voor jou ook een bijzonder positieve ervaring mag zijn!

Betekenis Psycho-Energetica
‘Psycho’ verwijst naar het Griekse woord Psyché: Ziel, het meest wezenlijke aspect van de mens.
Het woord ‘energetica’ verwijst naar het Griekse woord ‘energein’: verwerkelijken.
Psycho-energetica verwijst naar de realiteit van de Ziel met als centrale vraag:
hoe kan de ziel, het meest wezenlijke van mezelf, zich in de realiteit verwerkelijken?

‘Psycho-energetica’ verwijst naar een geheel van kennis, inzichten, waarden en vaardigheden inzake het optimaal functioneren van de menselijke ‘psyché’  (levensbeginsel, ziel, bron, wezen) beschouwd in zijn meest integrale en multi-dimensioneel aspect. De psycho-energetica verdiept zich m.a.w. in de multi-dimensionele en subtiel-energetische aspecten van menselijke communicatie, gedrag en bewustzijn.

Bron: Timotheus, beroepsopleiding Psycho-Energetica

projecthope_logo-kopie

* Betekenis HOPE-methodiek
HOPE is een nieuwe methode van persoonlijke transformatie die eenvoudiger, zachtaardiger en zelfs effectiever is dan eerdere benaderingen. Gebaseerd op de grondbeginselen van het supra-mentale bewustzijn (de realiteit die het mentale overstijgt) en de psycho-energetische psychologie biedt HOPE een precieze en gemakkelijk toegankelijke praktijk die mensen heeft geholpen bij het transformeren van uitdagingen in hun leven, omgaan met emoties, relatieproblemen tot zelfs fysieke moeilijkheden en nog veel meer.

HOPE brengt een doorbraak op het gebied van spiritualiteit én persoonlijke transformatie. Toch zijn de levensveranderende voordelen niet afhankelijk van enige spirituele interesse of geloof.

Voordelen met HOPE
– veel levensproblemen smelten op natuurlijke wijze weg
– toegenomen welzijn en gevoel van innerlijke vervulling
– diepe ontspanning en resetten van het zenuwstelsel
– meer toegang tot een natuurlijke wijsheid, medeleven, humor en creativiteit

Voor meer info mag je me steeds contacteren!
Christine Lenaerts

Als je wenst kan je ook een kijkje nemen op https://www.timotheus.org/inspiratie/artikel/de-hope-methodiek