Individueel: Psycho-energetisch coaching

Bij mij kan je terecht om dieper contact te beleven met de kern van wie jij bent, met je gevoel, je talenten en je missie. Op een zachte, liefdevolle manier help ik je te vertrouwen op je innerlijk rustpunt, je intuïtie en je kracht.

Tijdens de coachingsessies maken we voeling met thema’s die nog om je aandacht vragen (zoals angst, stress, verdriet, boosheid, onzekerheid, hooggevoeligheid, onverwerkte trauma’s, het verlangen naar meer aanwezigheid in het totale lichaam, meer vervulling in je werk, de behoefte aan een volgende stap in je innerlijke groeiproces,…) want deze thema’s zijn belangrijke richtingaanwijzers naar je diepste verlangens.

Via het doorvoelen van de onderliggende behoefte, kan er ontspanning ontstaan in je systeem en kom je vanzelf dieper in contact met je totaalwezen, waardoor je vreugdevol, creatief en energiek in je werk en in het leven kan staan.

Ik stem me graag af op jouw unieke Zijn. De manier van coaching kan daarom verschillende vormen aannemen zoals ademhaling, geleide meditatie, visualisatie, psycho-energetische oefeningen, HOPE*, intuïtief schilderen of andere creatieve belevingen… 

Verder krijg je ook bruikbare tools en inspirerende opdrachten mee waar je thuis verder mee aan de slag kan.

Naast individuele life- en loopbaancoaching (ter plaatse of via video call) kan je bij The Banyan Tree ook terecht voor online ochtendmeditatie, intuïtief-creatieve workshops en reeksen innerlijke groei (online en in mijn prachtige Tuinatelier). Meer info op deze website bij ‘Agenda’.

Ik leef en werk met hart en ziel en wens jou hetzelfde toe!

Aarzel niet om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen via contactformulier

Christine Lenaerts
Erkend HOPE Facilitator & Psycho-Energetisch Master Coach
Loopbaancoach & Intuïtief-creatief Workshopbegeleidster


* HOPE: Faciliteren van ruimte en liefdevolle aandacht om innerlijke blokkades te erkennen en terug vrij te voelen stromen. En op een natuurlijke wijze (her)verbinding te ervaren met je vrije, pure, open, altijd aanwezige diepste Zelf

Opm.: Als erkend loopbaancoach ben ik aangesloten bij het Loopbaancentrum Positive Vibes. Bij interesse in loopbaanbegeleiding is het zeker de moeite om te bekijken of je in aanmerking komt voor loopbaancheques! Jij betaalt dan maar 40 euro voor 4 uur begeleiding. De Vlaamse overheid past het verschil bij! Meer info

Praktisch

Coaching kan doorgaan in het Tuinatelier of via Google Meet.
Bij interesse mag je je inschrijven via contactformulier . Gelieve te laten weten of je inschrijft voor een kennismakingsgesprek, een ‘losse’ coachingsessie of het ‘Innerlijk Vrij’ Coachingtraject

Indien je voor online coaching kiest, ontvang je een link waarop je kan klikken op het door ons afgesproken moment. We kunnen tijdens de meeting elkaar zien en horen.
(Als je je computer gebruikt, hoef je Google Meet niet te installeren. Voor een smartphone is het wel nodig even de Google Meet app te downloaden)

* ‘Losse’ Coachingsessie:
90 euro/sessie (1,5u) (coaching + intuïtieve tekening van mij voor jou inbegrepen)

* ‘Innerlijk Vrij’ Coachingtraject: 
5 sessies (1,5u/sessie): 400 euro (coaching + intuïtieve tekening van mij voor jou/sessie inbegrepen

We maken je intentie voor het traject kristalhelder, zodat je optimaal kan genieten van het resultaat. We bewandelen dit traject stapsgewijs met voldoende erkenning voor wat er in jou leeft (zoals bepaalde emoties, belemmerende gedachten, overtuigingen…).
Via ontspannings-, energetische en (indien gewenst) creatieve oefeningen maken we op een natuurlijke wijze verbinding met je ‘ware ik’ en je ‘Why’. We hebben aandacht voor drempels onderweg, de diepere betekenis hiervan en de stuwing die het je geeft om je pad, je tocht van de held, zielsgedreven verder te gaan vanuit vertrouwen en ondersteuning.
De beloning die je mag ontvangen: Heerlijk openbloeien en voluit Leven. 

Opm. Welkomstgeschenk: 1 maand Online Ochtendmeditaties cadeau!
(Bij interesse: mogelijkheid tot deelname Online Ochtendmeetings en downloadbare mp3 van iedere meditatie die ik jou iedere weekdag kan mailen (vlak na de meeting) zodat je de meditatie ook nog achter kan beluisteren. Een heel mooie ondersteuning bij dit traject.)

Enkele reacties van deelnemers aan een coachingtraject in het Tuinatelier of Online:
(zie meerdere reacties bij Reacties)

Heel erg bedankt voor dit warme en verrijkende traject!
Nance

Ik word spontaan al beter gezind als Christine mij online begroet. Ze straalt positieve energie en warmte uit. Ze stelt de juiste vragen en weet meteen tot de kern door te dringen. Ineens wordt alles helder. Het samen mediteren is zo een verrijking, ze maakt het persoonlijk. Door heel het gebeuren leer ik mezelf beter kennen en vat ik weer moed om deel te nemen aan het leven. Ik leef helemaal op. Het was niet gemakkelijk voor mij om deze stap te zetten. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. En Online werkt het even goed, leert de ervaring. Wat een geluk. Door de verre afstand zou ik anders nooit bij Christine terecht gekomen zijn. Ik kijk al uit naar onze volgende sessie.
Elena

* Betekenis Psycho-Energetica
‘Psycho’ verwijst naar het Griekse woord Psyché: Ziel, het meest wezenlijke aspect van de mens.
Het woord ‘energetica’ verwijst naar het Griekse woord ‘energein’: verwerkelijken.
Psycho-energetica verwijst naar de realiteit van de Ziel met als centrale vraag:
hoe kan de ziel, het meest wezenlijke van mezelf, zich in de realiteit verwerkelijken?

Bron: Timotheus, beroepsopleiding Psycho-Energetica

Mocht je interesse hebben, hier een kort belevingsmoment over ‘Hoe ga ik om met piek- en dalmomenten‘ via mijn YouTube kanaal Radio Rust. Geniet ervan!
Veel liefs
Christine