Lopende reeks Leven in vervulling (av)

reeks-leven-in-vervulling

Op momenten dat we resoneren met ons levenslied, bruisen we van energie.
We maken contact met wat onze ziel verlangt en manifesteren dit in onze dagelijkse activiteiten.

Maar geregeld verliezen we onszelf terug in gedachten en angstige emoties, onzekerheid en twijfel. We zijn de richting even kwijt en zijn niet meer in voeling met onze unieke talenten. We hebben (vaak onbewust) de rem aangetrokken op ‘voluit leven’.

Tijdens deze nieuwe reeks van 8 lessen maken we contact met de verlangens van onze ziel in de diepte en in de hoogte (op zielenniveau en persoonlijkheidsniveau). We hebben ook aandacht voor onze bewuste en onbewuste saboteurs en zelfvernietigers (de schaduwzijde van zelfvervulling).

Dankzij mijn opleiding Psycho-energetisch coach bij Timotheus en eigen ervaringen, werd ik geïnspireerd om via de logische niveaus vanuit NLP (Bateson en Dilts) (ook gelinkt aan thema’s verbonden met de 7 hoofdchakra’s) contact te maken met onze zielsmissie via een open en ontvankelijke houding.

04/03/19: Les 1: Omgeving
18/03/19: Les 2: Gedrag
01/04/19: Les 3: Vaardigheden
15/04/19: Les 4: Waarden
29/04/19: Les 5: Identiteit
20/05/19: Les 6: Visie
03/06/19: Les 7: Missie
17/06/19: Les 8: Bundeling ervaring/inzichten

We beginnen elke thema avond met een geleide meditatie.
We voelen het thema in door een energetische oefening.
En verankeren onze ervaring en inzichten in de vorm van enkele woorden en een tekening op een kaart. Er is voldoende ruimte om met elkaar uit te wisselen en we sluiten steeds af met een vervullende geleide meditatie.
Aan het einde van de reeks bundelen we onze eigen ervaring/inzichten tot een boekje.

In deze reeks zal ik ook vragen dat de deelnemers thuis dagelijks verstillen/mediteren, omdat deze momenten de voedzame bodem zijn van een bezield en vervuld leven.

Jullie zijn ook van harte uitgenodigd op de Presentatie-dag op 30/06/19 te Affligem, waar ik een uiteenzetting geef over dit onderwerp, ter afronding van mijn 3-jarige opleiding Psycho-energetisch Coach bij Timotheus.

Ik voorzie stoelen, maar als je liever op een meditatiekussen of bankje zit, mag je dat meebrengen. Pantoffels zijn aanwezig.
Thee wordt voorzien.
Begeleiding: Christine Lenaerts
Tijdsduur: 20u00 tot 22u00
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk
Prijs: 200 euro

Graag voor 27/02/2019 inschrijven via het contactformulier
Dan stuur ik je een bevestigingsmail. Mocht je toch geen mail ontvangen, gelieve me dan even telefonisch te contacteren (0479/81.34.52)
Het aantal deelnemers is beperkt tot 8 personen, dus wees er tijdig bij.