2022-12 Stilteweekend (Winter)

Nog te plannen datum!
Interesse? Laat het alvast even weten via contactformulier.
Dan houd ik je op de hoogte!

We verblijven in een Bezinningshuis.
Een aangename plaats waar de stilte je welkom heet en het fijn is om te vertoeven!

Tijdens de activiteiten van ‘The Banyan Tree’ ervaren we iedere keer opnieuw hoe helend en ondersteunend het is om in groep de stilte te beleven.
Daarom organiseer ik opnieuw met zoveel enthousiasme een stilteweekend.

Op het programma staat geleide- en stiltemeditaties, stiltewandelingen en intuïtief schilderen. Via deze methodieken krijg je concrete handvaten om steeds dieper in de stilte te zakken.

Je kan het mediteren ervaren als een vriendelijke uitnodiging aan jezelf om in zachtheid aanwezig te zijn bij jezelf, in alle eerlijkheid en zonder oordeel. Je hoeft niets te forceren.
Alles mag er zijn. Je zal merken dat de stilte je onvoorwaardelijk draagt en dit puur gewaarzijn heilzaam is voor je lichaam, geest en ziel. Het wordt ook gemakkelijker om in het dagelijkse leven voeling te krijgen met deze altijd aanwezige, oneindige, voedende stille kracht.

Wie zich voor dit weekend inschrijft, engageert zichzelf om twee dagen in stilte door te brengen, met uitzondering van een 2-tal korte deelmomentjes indien gewenst. Mocht het zijn dat je toch iets in jezelf tegenkomt waar je geen raad mee weet, dan is er steeds de mogelijkheid om met mij in gesprek te gaan. Ik ben steeds beschikbaar om je te ondersteunen waar nodig. Ik hoop immers dat je kan ontdekken hoe dragend, zacht en zonder oordeel de stilte werkelijk kan zijn!

Het wordt een zeer ondersteunend weekend. Een aanrader!

Praktisch:
Begeleiding: Christine Lenaerts
Locatie: 

Reacties vorige Stiltetweedaagse:
Het was een zalige diepe stilte dit weekend in Hof Zevenbergen in Ranst. Gewoon even ZIJN zonder meer! Even resetten en terugkeren naar de stilte die we zo naar de achtergrond verdringen! Dankje voor de krachtige meditaties. Het was een detox en verjongingskuur voor lichaam en geest!
Christine P

Het was voor mij een mooie beleving. Ik word een positieve energie gewaar. Ook een gevoel van blijheid, geluk. Voor mij smaakt het naar nog.
Dirk

Ik wist dat de stilte me dichter bij mezelf zou brengen. Toch waren de inzichten die ik opdeed nog veel sterker dan ik had durven hopen, dankzij de zachte begeleiding, de fijne groep mensen en de rustgevende omgeving.
Anouck

Zelf voel ik een soort zachte uitstralende warmte in mijn hart en merk veel rust en tegelijkertijd gedrevenheid om vooral met de essentie (bezig) te zijn, niet te veel omwegen, geen excuses, vooral gericht op hetgeen voelt dat nu aan de orde is.

Christine

Zie ook 2021 Overzicht aanbod voor het komend aanbod..