Reacties

Dagelijkse Online Ochtendmeditaties 

De ochtendmeditaties ervaar ik als een krachtig tool om bij mezelf thuis te komen, het mooiste geschenk dat ik mezelf kan geven
Dominique

De online meditaties geven mij een gevoel van rust en balans  en ik draag dit doorheen de dag met me mee waardoor ik het gevoel heb meer energie te hebben. Ik ben rustiger en minder snel geïrriteerd.
Het is ook veel krachtiger om samen te mediteren. Je voelt een enorme verbondenheid.

Petra S.

De manier waarop Christine je telkens opnieuw, door wat ze weergeeft, innerlijk openmaakt om in je eigen zijnskracht aan te komen en te mogen vertoeven, is een geschenk voor het leven. Je kan je veilig en geborgen overgeven aan jezelf.
Dank je wel Christine!
Greet

Het deed deugd om de dag rustig te starten, zonder in de rat-race te moeten vliegen.
De meditaties zelf brengen je naar binnen in je eigen stille plekje. Het zalige gevoel om deze kalmte mee te kunnen nemen in de dag, maakt elke beleving intenser.
Dank Christine voor de ondersteuning.

Lieve

Je ontmoet je-zelf , diep in je echt-heid, je ware zelf, je echte ik , dat wat je echt bent, pure liefde, in alle rust en alle stilte, met de fijne begeleiding van Christine.
Linda

21 dagen afdalen in je eigen snoezelruimte van liefde en stilte….
Dit mogen beleven met de zachte begeleiding van Christine.
De verbinding met de groep is helend en krachtig.
Dit halfuurtje van samen ‘ZIJN’ werkt de hele dag verder in je lichaam en ziel….
Zo’n ME-time momentje mag je jezelf gunnen. Een aanrader!

Brigitte

De dagelijkse ochtendmeditatie is voor mij in deze tijd van onrust essentieel om telkens via een andere weg, invalshoek, een rustig zijn in mezelf te ervaren. Onmisbaar en zo belangrijk in deze speciale tijd om een ankerpunt van vrede te kunnen ervaren in mezelf. In verbinding met een groep ervaar ik tegelijk een gedragenheid in mezelf als een gedragenheid binnen een groter veld zodat dit krachtig voelbaar is en gedurende de dag blijft doorwerken. Het doen vindt meer zijn oorsprong vanuit een rustig zijn, vanuit een gecenterde kracht in mezelf, vanuit een overschouwen zodat ik een diepe rust ervaar en tegelijk het nodige kan doen.
Dominique

Ik kan deze 21 daagse in stilte alleen maar aanraden. Het is wonderbaarlijk wat een band er gecreëerd wordt in de live sessies. Sacraal mag je gerust ook vertalen als hemels, zalig. De intensiteit groeit ook met de dagen, je gaat meer in flow met de stilte, de gezwegen verbondenheid straalt sterker door. Je voelt jezelf naar een hogere vibratie gaan. De weldadige invloed werkt nog lang in de dag na. Ik ben blij dat ik Christine en deze reis heb ontdekt.
Carla

Fantastisch hoe Christine ons begeleidde naar een héél belangrijk dagelijks stiltemoment. Zonder haar inleidende woorden, kan ik moeilijker ‘tot stilstand’ komen omdat gedachten blijven voorbij flitsen. Christine zorgt ervoor dat je gedachten vertragen, dat ze wegebben, om daarna stilte te ervaren. Na zo’n échte stilte kan ik beter in de actie gaan en worden situaties in het dagelijkse leven overzichtelijker.
Petra G.

Ik ben erg blij dat ik heb meegedaan. 
Ik beluister de meditaties ‘s avonds, net voor het slapengaan. 
Ze helpen me tot rust komen, waardoor ik makkelijker in slaap val. 
Een routine die ik graag wil verder zetten na deze drie weken 🙂 
Sara O.

Dankbaar om ons mee te nemen naar een andere verdieping. De lift naar het innerlijke helpt me om me gemakkelijker door het drukke dagelijks leven te helpen. Het moment van stilte speelt toch even door om in contact te blijven met mezelf.
Wout

Ik vond de 21dagen heel waardevol. Zalig om in alle rust en verbinding af te stemmen met elkaar en zo de dag te beginnen. Heel fijn om deze meditaties toe te voegen aan mijn ochtendritueel. Dank je wel hiervoor!
Sara H.

Wow echt bedankt Christine dat je mij dit zo mooi hebt laten meemaken. Mijn gevoel zei dat ik het niet mocht missen, maar ik had toch wel weerstand omdat ik niet zo goed tegen veel ‘moeten’ doen kan, maar nadat ik een paar meditaties had meegevolgd, bleek al heel snel dat het geen moetje was maar een bevrijding. Ik ben echt overtuigd dat ik zo makkelijk gegrond bleef op mijn werk doordat ik mijn dag meestal zo vroeg begon in zoveel rust. Door zo vroeg op te staan kon ik altijd wat tijd voor mezelf nemen om heel rustig en vooral superliefdevol vanuit mijn centrum te doen wat ik het leukst vond voordat mijn dag echt begon. Dit was zo een groot geschenk. Ik ga sowieso weer mee doen bij een volgende editie!
Janne

Reeks ‘Je creatieve Zelf’ & Reeks ‘Meditatief Creatief’

Ik wil je graag bedanken voor je inzet en puurheid, voor je vakkennis en liefdevolle aanwezigheid. Je hebt een fantastisch mooi gegeven geschapen. Je mooie atelier in je tuin. Ik was er onmiddellijk voor verkocht toen ik het op de website zag. Uit inwendige behoefte googelde ik zomaar even intuïtief schilderen. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik op deze mooie, magische en helende plek terecht mocht komen. Het is voor mij nooit enige moeite om ’s avonds nog in de auto te stappen en naar jouw cursus te komen. Het is telkens een beetje thuiskomen bij jou en vooral bij mezelf. Open en spontaan, geruststellend en hartverwarmend.
Josiane

Rustig op eigen tempo terug naar je kern.
Belinda

Door deze reeks kreeg ik op een superfijne creatieve wijze mooie inzichten in meZelf. Deze inzichten en de warme betrokkenheid van Christine zorgden ervoor dat ik weer verder kan op mijn pad. Ik voelde me gedragen en opgetild door alle prachtige mensen in onze groep.  Een reeks die je niet mag missen…
Nadia

Het is heerlijk vertragen en genieten. Zeker een aanrader, zo fijn om te doen en om je groep elke week weer te ontmoeten, samen met Christine. Ze haalt het beste in ons boven… ❤️
Brigitte

Dankbaar ??  Je plek is echt om thuis te komen… Prachtig wat je neergezet hebt ?
Hilde

Daar ik creatief ben en vooral houd van creatief bezig zijn schreef ik me in op deze cursus.
Er kwamen verschillende thema’s aan bod, de afwisseling vond ik heel aangenaam. Van houtskool naar bijenwas en veel daartussenin. Het Samen mediteren en het Samen creëren en delen geeft verbinding, verdieping en warmte.

Christine begeleidde ons op ‘zijn Christine’s ‘: hartelijk, zorgzaam en spontaan/zorgvuldig tegelijkertijd. Aanradertje!
Kristel

Ik heb me ingeschreven voor deze reeks omdat ik graag via het creatieve verbinding wou maken met mijn voelen, uit mijn hoofd komen en loskomen van perfecte creaties te willen maken (wat nooit lukte). Ik ben zo blij en zo fier dat me dit gelukt is. Wanneer Christine uitlegde wat we die avond gingen doen, was mijn hoofd al plannetjes aan het maken: zo en zo, die en die kleur enzovoorts. Tijdens de voorafgaande meditatie, kwamen er echter andere kleuren naar boven, die ik zelfs niet leuk vond, of een ander idee kwam naar voren. En hoe fijn en wauw was het om dan het hoofd los te laten en toch voor het gevoel te gaan of zelfs tijdens de oefening dingen zien te ontstaan waar ik zelfs eerder niet over “nagedacht” had. Een super ervaring! Fijne omgeving, fijne mensen en een geweldige Christine! Aanrader!
An

Online Event: Van afleiding naar Essentie!

Wat een mooi geschenk! Dank je wel Christine Lenaerts!
Christine van The Banyan Tree weet je met opmerkelijke eenvoud én diepgang je te begeleiden van afleiding ( social media, onrust, slecht nieuws, angst etc.) naar je essentie. Een echte aanrader in deze onrustige tijden!
Machteld

Heel fel bedankt voor de fijne avond. Ik ging heel diep en het deed enorm veel deugd.
Sara

Dank je wel, lieve Christine, voor de mooie meditatie.
Je warme stem en je uitleg brengt me altijd tot rust. Ik neem het zeker mee.
Maria

Online Reeks: Intuïtief-creatieve Chakrareis

Bevlogen leerkracht wekt zonder moeite de creatieve spirit op met als gevolg de meest kleurrijke schilderijtjes! Héél fijne ervaring. Goede begeleiding qua info over de chakra’s maar ook haar mediaties werken erg goed door. Warme aanbeveling !! 
Gudrun

Ik heb geweldig genoten van deze reeks, het zet veel in beweging bij mij.
Dankje wel daarvoor!!
Mieke

Het was voor mij een leuke originele manier om een creatie te laten ontstaan vanuit mezelf, onder de veilige zachte en deskundige begeleiding van Christine, ….heel organisch, zonder verwachtingen en controle…..Het heeft me veel inzichten gebracht zoals ‘het is wat het is’, acceptatie brengt rust en vrede en ik weet dat het nog een oefening is om helemaal in overgave te gaan….Als ik het eindresultaat zie , maakt het me blij Ik ben van plan het in te kaderen en op te hangen waar iedereen het kan zien.  ‘Want dit ben ik en ik mag gezien worden !‘
Van harte dank je wel Christine!

Elisabeth

‘Jij Bent Belangrijk!’ Dag (met persoonlijke toolbox)

Tijdens de ‘Jij Bent Belangrijk! Dag’ ben ik dieper in de eigen kern gezakt om van daaruit te mogen creëren.
Als een heerlijk bad waar je uit komt en gewoon blij geworden bent.

Elisa

Zeer dankbaar voel ik me voor het cadeau dat ik mezelf gaf met de  ‘ik ben belangrijk dag’. Ik ben tot belangrijke kerninzichten gekomen en voel de warmte van een werkelijk ‘ontvangen’ in zachtheid van mezelf als blijvend nazinderen in mijn wezen….
Dominique

Wat een prachtige workshop is dit.  Je wordt zachtjes ondergedompeld in een creatief bad van kleien, kleuren, schilderen , natuur en fijne meditatie die op een liefdevolle, vriendelijke manier begeleid wordt door Christine, samen met gelijkgestemden.
Je mag volledig jezelf zijn, hier kan iedereen zijn kwetsbare kant tonen en mogen we leren dat zachtheid ook een kracht is die we met trots leren dragen.
Dankjewel Christine
Wendy

Deze dag was voor mij een ontdekking en een verademing tegelijk. Met verschillende technieken aspecten van mezelf ontdekt, gekende en minder gekende.
Als rationeel iemand ben ik helemaal in de intuïtie gedoken. Ik was verrast wat er dan allemaal naar boven kan komen. Voor mij smaakt deze sessie zeker naar meer. Nooit gedacht dat ik aan zo’n dag zou deelnemen, maar het was meer dan de moeite en tijd waard. Bovendien was het een aangenaam gezelschap van bewuste dames. Ik kan deze beleving enkel maar aanraden voor wie op zoek is naar de echte ik, in een warme setting.
Carla

Dankjewel voor de fijne dag, Jij Bent Belangrijk dag. Ik heb mezelf op een creatieve manier leren ontdekken. Door aandacht aan alle chakra’s te schenken deze dag, had ik een boost van energie gekregen. SUPER!!!
Monique

Op mijn verjaardag had ik het genoegen om de “Jij bent belangrijk” dag te mogen volgen. Een ideale dag om ondergedompeld te worden in de aangename sfeer van The Banyan Tree. Het enthousiasme van Christine en de mooie omgeving maken dat je je onmiddellijk thuis voelt. Ook de connectie met de medecursisten was dadelijk voelbaar. Leuk om te ervaren hoe je elkaar mede kan ondersteunen dankzij gelijkenissen en verschillen en hoe ieders creativiteit, soms op een onverwachte manier tot ontplooiing kwam. Christine slaagde erin om de dag professioneel te begeleiden met de nodige diepgang, maar met zeker ook ruimte voor een vleugje humor. Kortom, een zeer geslaagde dag en een aanzet tot meer.
Eva

Een hele mooie dag, waar je dichter bij Jezelf komt.
Gedragen door fijne mensen en lieve Christine!

An

Het was gewoon een zalige dag.
Puur verwennerij en inzichten. Nu nagenieten
Mia

Reeks Jij Bent Belangrijk! (met persoonlijke toolbox)

Wat een zalige reeks om vanuit veiligheid jezelf heel dichtbij te voelen!
Joanna

Leuke toolbox meegekregen, krachtige voeloefeningen ervaren en superenthousiast gebracht.
Mieke

Psycho-energetisch Life coaching (Losse sessies & Innerlijk Vrij Traject)

Voor mij … een traject
(L) even stilstaan, luisteren op een creatieve diepzinnige manier… praten met je ziel…om daarna met inzicht, kracht, kleur en levenslust “enthousiast” als “IK” verder te gaan
Sto

Ik heb het traject psycho-energetisch life coaching gedaan na een telefoontje met Christine waarin ze me dat haarfijn heeft uitgelegd. Dit voelde onmiddellijk heel goed.
Christine is een buitengewone stralende, lieve, zachte vrouw met een heel verfijnde trilling die intuïtief aanvoelt en onmiddellijk in verbinding kan gaan met de bewustzijnslaag van de betrokkene persoon. Ik voelde mij heel op mijn gemak bij haar. Zij is de vriendelijkheid zelf.
Ik ben ook alle sessies altijd liefdevol, respectvol en healend behandeld door haar.
Ik stuur je nog een grote dankbaarheid vanuit mijn hart lieve Christine
Reinhilde
Heel erg bedankt voor dit warme en verrijkende traject
!
Nance

Op zoek naar mezelf kwam ik Christine tegen. Een lieve warme vrouw die met haar rustige warme uitstraling en fijne stem en met de juiste vragen me op weg heeft geholpen weer dichter thuis in mezelf te komen. Je nam me mee op een fijn pad van voelen, herkennen en erkennen en vooral gewoon zijn in het hier en nu.
Dankjewel Christine dat ik samen met jou weer dichter tot mezelf mocht komen.
Monique

Ik kijk altijd uit naar de individuele sessies met Christine. In de laatste sessie kwam ik huilend binnen, maar ging lachend buiten. Er is een heel positieve energie aanwezig in haar tuinatelier, waar ze de sessies geeft. Deze wordt zowel gecreëerd door de inrichting, met schilderijen en edelstenen, als ook door Christine haar eigen positieve uitstraling. Ik mag helemaal mezelf zijn bij haar. Mijn verdrietige stemming veranderde tijdens de sessie in lachen en vrolijkheid. Ik ging buiten, met weer veel hoop dat het toch nog goed komt met mij, of eerder: dat het al goed is met mij.
Sara D

Christine brengt me tot rust. Ze helpt me te luisteren naar mijn intuïtie en mijn zijnsenergie terug te vinden. Dank u Christine voor alles tot nu toe ♡
Sara O

Aangezien ik al enige tijd met bepaalde issues zat, wou ik dit toch aanpakken. Ik ging op zoek, omdat ik een andere aanpak wou dan de klassieke hulpverlening en ik kwam uit bij The Banyan Tree. De zachte, maar toch diepgaande methodes die Christine gebruikt, heb ik als spectaculair ervaren. En als een bepaalde methode niet werkt bij je, schakelt Christine over naar een andere methode alsof het niets is. Alles verloopt rustig, zacht en vrijblijvend. Je hoeft er alleen voor open te staan en te ervaren. Je kijk op jezelf en op bepaalde dingen in je leven veranderen in zéér positieve zin ! Je wordt bewuster van ‘je zijn’.
Heerlijk ! Bedankt Christine !
Sabine

De momenten bij Christine van The Banyan Tree voelen altijd heel erg vertrouwd, je bent er welkom in een warme rustige sfeer!!! Christine weet me heel goed te begeleiden van denken, praten, gedachten,…naar stil worden, voelen, vertrouwen op wat ik ervaar!!!! De Hope sessie die ik met Christine deed was heel bijzonder en maakte voor mij enkele onderliggende patronen duidelijk. Daarmee ga ik nu even zelf aan de slag maar ik ga niet twijfelen om Christine hulp te vragen als ik nog wat extra ondersteuning kan gebruiken.
Ann

De Hope sessie bij Christine werd met liefdevolle aandacht begeleid. Het was op adem komen bij mezelf. Mijn spanningsvelden en stress werden waargenomen en losgelaten. Mijn vermoeidheid verdween en ook emotioneel en mentaal droeg ik er de vruchten van. Blijheid en opgewektheid om nog dagen van te genieten! Wat een diepgaande invulling om hier een Hope sessie te beleven!
Rik

Ik kwam met een persoonlijk verhaal bij Christine binnen.  Maar we lieten de woorden los en Christine begeleidde mij in een meditatie zodat ik kon voelen waar de blokkades zaten.  Met haar gerichte vragen moedigde ze me aan om het gevoel toe te laten.  Zo ontdekte ik een systeem dat vastgeroest was.  Door deze bewustwording kreeg ik het inzicht om de stappen te zetten die bij mij passen.  Tijdens de sessie kon ik voelen dat Christine mijn energie oppikte en meevoelde.  Ze gaf concrete tips om er thuis verder mee aan de slag te gaan.  Ik ben dankbaar voor deze sessie en Christines begeleiding.
Liesbet

Vandaag mocht ik genieten van een individuele sessie in “The Banyan Tree” in Genk. Christine is een prachtige vrouw, die erg “into the moment” werkt, echt werkt met wat zich in het “hier-en-nu” aandient bij jou. Ze heeft heel veel ervaring en kan plukken uit een hele “gereedschapskist” aan oefeningen. Ze stemt zich volledig af op jou en kiest interessante oefeningen uit (meditatieve, energetische,…) die jou dichter bij jezelf kunnen brengen, op een heel zachte en liefdevolle manier. Het is een vrouw om van te houden, je kan niet anders.
Ik werd meegenomen in een mooie meditatie tot bij “mijn kern”, die zich dan uitbreidde tot “het universum”. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar dat was het niet. Het was juist een hele geaarde meditatie, met veel focus op mijn ademhaling en op de gebieden in mijn lichaam waar ik spanning ervaarde.
Ik ben van plan nog vaker langs te gaan in The Banyan Tree in Genk, het is voor mij een stukje hemel op aarde. En die plekjes moet je koesteren.
Een echte aanrader.
Sara D

Psycho-energetisch Life coaching Online

Ik word spontaan al beter gezind als Christine mij online begroet. Ze straalt positieve energie en warmte uit. Ze stelt de juiste vragen en weet meteen tot de kern door te dringen. Ineens wordt alles helder. Het samen mediteren is zo een verrijking, ze maakt het persoonlijk. Door heel het gebeuren leer ik mezelf beter kennen en vat ik weer moed om deel te nemen aan het leven. Ik leef helemaal op. Het was niet gemakkelijk voor mij om deze stap te zetten. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. En Online werkt het even goed, leert de ervaring. Wat een geluk. Door de verre afstand zou ik anders nooit bij Christine terecht gekomen zijn. Ik kijk al uit naar onze volgende sessie.
Elena

Loopbaancoaching

Christine is een heel lieve, zachte persoon die intuïtief aanvoelt wat je nodig hebt.
Ze vertrekt vanuit je eigen kracht en talenten. Ze kan heel goed tussen de regels door lezen en komt zo snel tot het doel dat je voor ogen hebt.  De oefeningen die ze tijdens de sessies doet, laten je terug verbinding maken met jezelf. Daardoor kan je zelf terug helder nadenken en vertrouwen op je eigen intuïtie. De oefeningen voor thuis waren heel helpend.
Ik ben echt blij dat ik de stap heb gezet en naar haar ben gekomen. Het was de beste beslissing in mijn leven.
Nathalie

Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Christine. Wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Zo een prachtige warme ziel. Ik kreeg de inzichten die ik nodig had. Ze heeft me leren voelen wat ik wil op zo een krachtige manier. Ik kan het alleen maar aanraden en ik kijk al uit naar nog meer inspirerende workshops.
Sara H

Met een bang hartje stapte ik bij onze eerste afspraak het Tuinatelier binnen… Zou ik hier de antwoorden vinden die ik zocht, en hoe zou deze dame dat dan gaan realiseren?
Maar na een korte kennismaking voelde ik al dat het goed zat… Christine is een enorm enthousiaste, innemende, spontane, liefdevolle, warme,… persoon.
Ze weet ook enorm goed om op zeer korte tijd de persoon voor haar aan te voelen, en het traject van hieruit vorm te geven, geheel aangepast aan diens noden/struggles/vragen…
En zeker voor een denker, een rationeel en nuchter persoon als mezelf, is haar persoonlijke aanpak dmv bv meditatie en visualisatie een echte eye-opener.
Ik leerde voeling maken met wat er heel diep vanbinnen al aanwezig was, wachtend om te mogen open bloeien…
Enorm bedankt Christine, niet enkel voor de inzichten die je me gaf ivm mijn loopbaan, maar zeker ook voor de levenswijsheden die me op alle vlakken zullen ondersteunen bij het maken van keuzes in de toekomst.
Krista

Workshop Intuïtief schilderen

Hartelijk dank voor de warme ontvangst en heerlijk ontspannende workshop!
Ik heb intussen inspiratie voor volgende kunstwerkjes opgedaan… zin om meer te schilderen
Katrien

‘Het is een zegen om met gelijkgestemde mensen te mogen samenkomen en Christine begeleidt dit op een bijzonder warme, hartelijke manier.’
Wendy

Het was weer een zeer fijne voormiddag! Zalig genieten van kleine-grootse dingen, gevoelens delen en merken dat je niet alleen bent in wat en hoe je je kan voelen… je gehoord voelen, gesteund voelen, kracht krijgen en dan ook nog eens iets mooi maken! Het is niet zomaar schilderen… het is zoooooooveel meer!  Dank jullie wel voor de mooie, leerrijke, verhelderende, meevoelende, creatieve dag! 
Jessica

Altijd een positieve sfeer! Mooi om te zien hoe de deelnemers elke keer opnieuw in een creatieve flow komen met telkens mooie verrassende werkjes als resultaat – waarbij je je eigen creatie nog mee naar huis mag nemen ook.
Kortom een aanrader!
Ann

Me-time… 
Intuïtief schilderen… 
Rustgevend, verhelderend en zielenstrelend… dank je Christine Lenaerts…
Omdat jij jij bent, en ik ik

Wendy

Bedankt Christine, dankzij jou heb ik een nieuwe hobby!
Katrien

Het schilderen en het proces erna brengt veel in beweging. Ik heb concrete handvaten gekregen om in het dagelijks leven gemakkelijker dicht bij mezelf te blijven. Omdat dit de essentie is van een gelukkig leven. Ik ben heel blij dat ik Christine heb leren kennen. Ze geeft een dimensie aan die ik nog nooit heb beleefd, ervaren.
Gerrie

Hey, ik vond het een zalige workshop! Dank je wel, voor alles.. Nooit gedacht dat het proces van iets op het doek te zetten, zo’n mooie weerspiegeling kon zijn van wat er zich afspeelt aan mijn binnenkant.. en het heeft me nog heel wat te vertellen zo lijkt.. Veel liefs! Dikke knuffel! XX
Mieke

Diep vanuit mijn hart dank ik je voor je gave om de creativiteit in mij en andere mensen te doen ontluiken!
Christine

Ik moet elke dag glimlachen als ik voorbij mijn schilderijtje loop.
Jana

Ik vond het super, je bezit al het nodige om het mooie uit de mens te laten komen!

Noëlla

Deze voormiddag een workshop ‘intuïtief schilderen’ gevolgd bij The Banyan Tree….. Eerlijk gezegd: dat doet wonderen!! Dankjewel 

Rita

Bedankt voor de immer boeiende schildersessies Christine !
Johan

Intuïtieve Schilderijen (op maat)

Het schilderij op maat, gemaakt door Christine, spreekt mij aan in mijn kern, omdat het energieën weerspiegelt die in mijzelf leven en ook nog verder uitgedrukt en beleefd dienen te worden in de toekomst! Bedankt!
Rik

Heel erg bedankt Christine voor je intuïtieve muurschildering. Het nodigt me elke dag uit om zachtjes te groeien vanuit een veilige bedding, altijd ondersteund door aarde en kosmische energie.
Noëlla

Workshop Schilderen met Bijenwas

Bedankt voor de fantastische workshop van deze ochtend. De manier waarop jij ons benaderde gaf ons een zeer rustgevend gevoel. We voelden ons meteen thuis. Dit werd verwezenlijkt door enerzijds een prachtige natuurrijke omgeving en anderzijds door jouw zacht en liefdevol karakter.
De tijd die we samen spendeerden was voor ons beide een heerlijk zen moment.
Door deze initiatie in het werken met de bijenwas, hebben we de kriebels te pakken. Hier gaan we zeker zelf verder mee experimenteren. 
Met liefdevolle groeten,
Simon en Axelle

Recent volgde ik een workshop bij The Banyan Tree en ik was overweldigd door de magische resultaten die deze techniek op je blad kan toveren! De gekleurde bijenwas wordt op een speciaal strijkijzertje aangebracht waarna je deze op een papier met een coatinglaagje kunt strijken. Door verschillende technieken toe te passen (die goed uitgelegd worden tijdens de workshop) kan je veel variatie in je werk brengen… De uren vlogen voorbij en ik wil Christine nogmaals bedanken voor de fijne en leerzame les!
Ria

Nog eens bedankt voor de mooie, warme en vooral verrijkende avond. Het was een fantastische beleving!
Karin

Innerlijke meditatie/creatie Brondag 

Dankjewel Christine! Ik vond het een heerlijk moment van rust, verbondenheid en hartelijkheid…..
Ann

Zalig dagje geweest met zalige mooie mensen! 
Jessica

Het heeft deugd gedaan elkaar te mogen ont-moeten in een zalige tuin en bos! 
Brigitte

Dank je,Christine. Het was een heerlijke samenkomst…
Dat er nog vele mogen volgen
Karin

Tweedaagse Intuïtief-creatieve Zelfliefdereis

Inspirerende workshop, warm aanbevolen ?
Gudrun

Het waren 2 zalige en inspirerende dagen
Brigitte

Samenwerking met gastcoachen:

Hemel op Aarde Weekend (Christine Lenaerts & Machteld Ranzijn)

Hoe intens kan een ontmoeting zijn met mensen die je voor de eerste keer ziet?
Hoe krachtig is het om, op een bijzondere plaats in de natuur, jezelf tegen te komen?
Hoe fijn voelt het om de ruimte te krijgen van liefdevolle mensen?
Wijze lessen, creatieve momenten, gezonde voeding, nieuwe inzichten, wandelingen in de natuur, een vleugje humor…
En dat allemaal tijdens het Hemel op Aarde weekend.
Dank je Christine en Machteld en mijn medereizigers.
Lieve

Het Hemel op Aarde weekend was voor mij snel thuis komen bij gelijkgestemde zielen.
Genieten van de natuur, creatieve workshops en verfijnd eten leidde er toe dat je veiligheidssensoren even uit kunnen en je gewoon even groots kon Zijn. Dankjewel beiden..
Wout

Wat heb ik een mooi intens en liefdevol weekend mogen beleven. Hemel op aarde in Barvaux met “The Banyan Tree” Zo puur, diepgaand en dichtbij de natuur. Ik heb weer “gelukkig zijn mogen voelen” EN… plezier in creativiteit. Dit heeft zoveel deugd gedaan!… Helemaal opgeladen en weer alle vertrouwen in de toekomst.
Christine E

Dankjewel aan Christine van The Banyan Tree en Machteld van Your True Colors voor de liefdevolle, vriendelijke begeleiding van het Hemel op Aarde Weekend in Barvaux. Bij jullie voel je je veilig en mag je helemaal zijn wie je bent, een lach en een traan mogen we delen.  Zo fijn om je kwetsbaarheid helemaal te mogen tonen. Een prachtige natuur, een gezellige sfeer, hartverbindende creatieve workshops, bijzondere plaatsen in de natuur, er gebeuren kleine wonderen die ons steeds zullen bijblijven. Huiselijke, gezellige sfeer in de mooie chalet en lekker eten met liefde bereid, dat proefde je! Fijne verbinding met gelijkgestemde lieve mensen, dankjewel, lieve knuffel
Wendy

Héél veel oprechte dank voor een ongelooflijk waardevol weekend ‘Hemel op Aarde’
Ann

Reeks ‘Leren mediteren met persoonlijke mantra’ (Christine Lenaerts & Christine Pepels)

‘Een goede 8 weken geleden volgde ik de workshop van primordial sound meditation bij The Banyan tree. Ik probeerde al eerder om meditatie een vast onderdeel van mijn leven te maken maar na een aantal dagen hield ik er dan telkens mee op. Nu, 8 weken later, kan ik trots zeggen dat ik iedere dag minstens een half uur heb gemediteerd en meestal zelfs een uur! Dankzij de motiverende uitleg van de workshop vond ik de kracht om door te zetten en ondertussen merk ik dat ik ervan geniet om me even in de stilte terug te trekken. Deze workshop is een enorme aanrader!’
Elke

Mediteren? Alleen al het gedacht en mijn hoofd begon te tollen.
Zodra ik ging zitten, kregen mijn gedachten de vrije loop en kwam ik niet tot de rust en stilte die je via meditatie, normaal gesproken, kan vinden. En toch wou ik ‘leren mediteren’.
De cursus die in The Banyan Tree werd aangeboden, was voor mij een uitgesproken kans.

Stapje per stapje werd ik meegezogen in het enthousiasme van de twee ‘Christine’n’.
Ik kreeg meer inzicht in de werking en bezieling van het mediteren.
Het ontvangen van mijn persoonlijke mantra was , voor mij, een intens moment.
Het is niet zweverig. De mantra is mijn leidraad geworden om mediterend te verstillen en helpt me in de zoektocht naar mezelf. Met warme dank,
Lieve

‘Ik vond het zeer intens. De reeks heeft mij verrijkt in wie ik ben. Het was diepgaand. We hebben ook veel theorie gekregen, maar dat was zeer positief om zo te weten te komen wat het mediteren inhoudt. Nu begrijp ik veel meer over het mediteren zelf. Het was een super toffe groep. Doe zeker zo verder. Jullie zijn 2 positieve, schitterende mensen.’
Elena

‘Het was precies het juiste moment om deze cursus te volgen. Met de juiste informatie ben ik even goed wakker geschud, bedankt hiervoor!’
Thomas

Reeks ‘De zeven spirituele wetten van succes’ (Christine Lenaerts & Christine Pepels)

Dank je wel om dat plekje rust te bieden doorheen deze weken. Het was voedsel voor de ziel!
Blijf vooral jullie ding doen… Jullie hebben zoveel te bieden.
Katrijn

Al ruim 25 jaar ken ik Deepak Chopra. Leven in overvloed is dankzij zijn boeken geïntegreerd in mijn systeem. Maar deze persoonlijke cursus heeft me zoveel gebracht! Op de eerste plaats mijn ‘nieuwe’ zielenpartner, daar lijkt het toch op… Dus lieve Christine en Christine, ga vooral door. Jullie geven mensen mogelijkheden voor een betere toekomst!  Dank jullie wel!
Gerrie

Nieuwe mensen, nieuwe invalshoeken, nieuwe energie, nieuwe ontdekkingen, nieuwe stapjes op een uniek pad… dank om erbij te mogen zijn.
Lieve

Reeks ‘Tocht van de held’ (Christine Lenaerts & Christine Pepels)

Super.. heel intense week.. dankbaar voor de nieuwe ontmoetingen, dankbaar voor de handen die begeleiden, dankbaar voor de openheid, het luisteren, het leren en delen. Dankbaar om te zijn.
Lieve

Stiltetweedaagse (Christine Lenaerts & Thomas Maurissen)

Het was een zalige diepe stilte dit weekend in Hof Zevenbergen in Ranst. Gewoon even ZIJN zonder meer! Even resetten en terugkeren naar de stilte die we zo naar de achtergrond verdringen! Dankje voor de krachtige meditaties. Het was een detox en verjongingskuur voor lichaam en geest!
Christine P

Ik heb sinds het stilteweekend terug de kracht gevonden om dagelijkse te mediteren. Ik en de kinesist merken beiden het verschil. Ik ben ook rustiger en kan mijn ziel soms voelen achter mijn zogenaamde ‘ik’. Ik probeer mijn gedachten en gevoelens te ervaren, maar me er niet door te laten meeslepen. Ik zoek ook na het stilteweekend momenten van rust en stilte op. Het doet me deugd. Het stilteweekend was als een waar geschenk aan mezelf: mentaal, fysiek en spiritueel. Ik kan het iedereen aanraden op zijn/ haar spirituele reis om jezelf ( lichaam, geest en ziel) beter te (h)erkennen.
Marita

Het was voor mij een mooie beleving. Ik word een positieve energie waar. Ook een gevoel van blijheid, geluk. Voor mij smaakt het naar nog.
Dirk

Ik wist dat de stilte me dichter bij mezelf zou brengen. Toch waren de inzichten die ik opdeed nog veel sterker dan ik had durven hopen, dankzij de zachte begeleiding, de fijne groep mensen en de rustgevende omgeving.
Anouck