img_20171012_144240533-kopie

Reacties

Intuïtief schilderij coaching

Dank je wel voor het prachtige schilderij dat je intuïtief hebt gemaakt tijdens mijn coaching.
Het schilderij heeft een mooie plek in mijn werkkamer gekregen. Het herinnert me aan belangrijke mijlpalen en levenslessen in mijn leven die op deze manier verankerd worden. Het is WONDERLIJK hoe je de juiste kleuren gekozen hebt en mijn thema’s vorm gegeven hebt op het canvas. Ik voel een stuwing van deze beeldende laag , het geeft me energie en richting!
Johan

Wat een bijzonder mooie ervaring hebben we samen mogen delen op deze schilderij-coaching!  
Op het moment dat we onze rustige meditatie deden, die Christine zo aangenaam begeleidt, zagen we 2 eekhoorntjes voorbij huppelen.  Ze staan symbool voor speelsheid en vrolijkheid. De sfeer van de omgeving is een gevoel van ‘thuiskomen’ en ik voel me welkom bij Christine. Zo kwam ik tot rust en heb van daaruit alles wat ik binnenin me voelde met penselen en alle kleuren die me aantrekken op een canvasdoek mogen uiten. Het schilderij heeft een plaats gekregen in onze living, zodat ik er meerdere keren per dag kan naar kijken en het gevoel van bescherming en gedragenheid in me kan opnemen.
 Een bijzondere ervaring, dankjewel hiervoor!
Wendy

Dankbaarheid voel ik Christine voor de schoonheid die je hebt aangereikt bij de coachingnamiddag in The Banyan Tree. Trouwens, wat een prachtig krachtig schilderij met de Banyan Tree, indrukwekkend en waar.
Schoonheid ervaarde ik in vele vormen. De schoonheid dat jij je open stelde voor mij die met een vraag, een gevoel worstelde. De schoonheid van het proces dat we samen gingen. Je nam me figuurlijk bij de hand en leidde me naar mijn diepste zelf waar ik mezelf in heel mijn waarheid en kracht kon ontmoeten. De schoonheid van het verder samen zetten van het gevoel in het schilderen, jij met jouw verwerkelijking van het innerlijke voelen, ik met het mijne. En we voelden verbonden, samen in creatieve schoonheid. Intuïtief gebruikten we dezelfde kleuren, waren we ook samen tegelijkertijd “klaar” met ons schilderij. Oprecht dankbaar ben ik voor zoveel verbondenheid en schoonheid.
Greet

Psycho-energetisch coaching

Vandaag mocht ik genieten van een individuele sessie in “The Banyan Tree” in Genk. Christine is een prachtige vrouw, die erg “into the moment” werkt, echt werkt met wat zich in het “hier-en-nu” aandient bij jou. Ze heeft heel veel ervaring en kan plukken uit een hele “gereedschapskist” aan oefeningen. Ze stemt zich volledig af op jou en kiest interessante oefeningen uit (meditatieve, energetische,…) die jou dichter bij jezelf kunnen brengen, op een heel zachte en liefdevolle manier. Het is een vrouw om van te houden, je kan niet anders.
Ik werd meegenomen in een mooie meditatie tot bij “mijn kern”, die zich dan uitbreidde tot “het universum”. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar dat was het niet. Het was juist een hele geaarde meditatie, met veel focus op mijn ademhaling en op de gebieden in mijn lichaam waar ik spanning ervaarde.
Ik ben van plan nog vaker langs te gaan in The Banyan Tree in Genk, het is voor mij een stukje hemel op aarde. En die plekjes moet je koesteren.
Een echte aanrader.
Sara

De momenten bij Christine van The Banyan Tree voelen altijd heel erg vertrouwd, je bent er welkom in een warme rustige sfeer!!! Christine weet me heel goed te begeleiden van denken, praten, gedachten,…naar stil worden, voelen, vertrouwen op wat ik ervaar!!!! De Hope sessie die ik met Christine deed was heel bijzonder en maakte voor mij enkele onderliggende patronen duidelijk. Daarmee ga ik nu even zelf aan de slag maar ik ga niet twijfelen om Christine hulp te vragen als ik nog wat extra ondersteuning kan gebruiken.
Ann

De Hope sessie bij Christine werd met liefdevolle aandacht begeleid. Het was op adem komen bij mezelf. Mijn spanningsvelden en stress werden waargenomen en losgelaten. Mijn vermoeidheid verdween en ook emotioneel en mentaal droeg ik er de vruchten van. Blijheid en opgewektheid om nog dagen van te genieten! Wat een diepgaande invulling om hier een Hope sessie te beleven!
Rik

Ik kwam met een persoonlijk verhaal bij Christine binnen.  Maar we lieten de woorden los en Christine begeleidde mij in een meditatie zodat ik kon voelen waar de blokkades zaten.  Met haar gerichte vragen moedigde ze me aan om het gevoel toe te laten.  Zo ontdekte ik een systeem dat vastgeroest was.  Door deze bewustwording kreeg ik het inzicht om de stappen te zetten die bij mij passen.  Tijdens de sessie kon ik voelen dat Christine mijn energie oppikte en meevoelde.  Ze gaf concrete tips om er thuis verder mee aan de slag te gaan.  Ik ben dankbaar voor deze sessie en Christines begeleiding.
Liesbet

Ik zat op een moeilijk punt in mijn leven. Bij Christine had ik een gevoel van thuiskomen. Ze begeleidde me doorheen een meditatie, waarbij ik me erg gedragen voelde door haar aanwezigheid en de fijne ruimte waarin we ons bevonden. Ze werkt op een enorm zachte manier, wat ervoor zorgt dat je ook met zachtheid naar jezelf durft kijken. Dit was voor mij heel belangrijk, omdat dat voor mij een werkpunt is en ik dat in mijn eentje maar moeilijk onder ogen kan komen. Ik kwam opmerkelijk makkelijk in mijn “voelen” en kon – tot mijn eigen verbazing – vrij duidelijk omschrijven waar mijn pijnpunten zaten en ook welke dingen eigenlijk al heel goed gaan voor mij. De emotionele lading van mijn verdriet kon ik laten stromen, zodat ik me meer in balans voelde.

Hierna deden we een energetische oefening, waarbij ik contact maakte in mezelf met die pijnpunten, en waarbij ik, via begeleiding van Christine, de situatie vaak op een andere manier kon bekijken, kon voelen, zodat telkens deeltjes door mezelf geheeld werden.
We maakten een weg doorheen de chakra’s en bij het terugkeren naar het beginpunt merkte ik dat ik mij veel lichter voelde, dat ik veel helderder kon denken over mijn problemen en oplossingen en dat ik me in het algemeen opgetild voelde en meer vertrouwen had. Ik ben Christine enorm dankbaar voor de kans die ze me bood contact te maken met mijzelf en de fantastische begeleiding die ze geeft.
Sarah

Workshop Intuïtief schilderen

Bedankt Christine, dankzij jou heb ik een nieuwe hobby!
Katrien

‘Het is een zegen om met gelijkgestemde mensen te mogen samenkomen en Christine begeleidt dit op een bijzonder warme, hartelijke manier.’
Wendy

Het was weer een zeer fijne voormiddag! Zalig genieten van kleine-grootse dingen, gevoelens delen en merken dat je niet alleen bent in wat en hoe je je kan voelen… je gehoord voelen, gesteund voelen, kracht krijgen en dan ook nog eens iets mooi maken! Het is niet zomaar schilderen… het is zoooooooveel meer!  Dank jullie wel voor de mooie, leerrijke, verhelderende, meevoelende, creatieve dag! 
Jessica

Altijd een positieve sfeer! Mooi om te zien hoe de deelnemers elke keer opnieuw in een creatieve flow komen met telkens mooie verrassende werkjes als resultaat – waarbij je je eigen creatie nog mee naar huis mag nemen ook.
Kortom een aanrader!
Ann

Me-time… 
Intuïtief schilderen… 
Rustgevend, verhelderend en zielenstrelend… dank je Christine Lenaerts… Omdat jij jij bent, en ik ik
Wendy

Het schilderen en het proces erna brengt veel in beweging. Ik heb concrete handvaten gekregen om in het dagelijks leven gemakkelijker dicht bij mezelf te blijven. Omdat dit de essentie is van een gelukkig leven. Ik ben heel blij dat ik Christine heb leren kennen. Ze geeft een dimensie aan die ik nog nooit heb beleefd, ervaren.
Gerrie

Hey, ik vond het een zalige workshop! Dank je wel, voor alles.. Nooit gedacht dat het proces van iets op het doek te zetten, zo’n mooie weerspiegeling kon zijn van wat er zich afspeelt aan mijn binnenkant.. en het heeft me nog heel wat te vertellen zo lijkt.. Veel liefs! Dikke knuffel! XX
Mieke

Diep vanuit mijn hart dank ik je voor je gave om de creativiteit in mij en andere mensen te doen ontluiken!
Christine

Ik moet elke dag glimlachen als ik voorbij mijn schilderijtje loop.
Jana

Ik vond het super, je bezit al het nodige om het mooie uit de mens te laten komen!

Noëlla

Deze voormiddag een workshop ‘intuïtief schilderen’ gevolgd bij The Banyan Tree….. Eerlijk gezegd: dat doet wonderen!! Dankjewel 

Rita

Bedankt voor de immer boeiende schildersessies Christine !
Johan

Intuïtieve Schilderijen (op maat)

Het schilderij op maat, gemaakt door Christine, spreekt mij aan in mijn kern, omdat het energieën weerspiegelt die in mijzelf leven en ook nog verder uitgedrukt en beleefd dienen te worden in de toekomst! Bedankt!
Rik

Heel erg bedankt Christine voor je intuïtieve muurschildering. Het nodigt me elke dag uit om zachtjes te groeien vanuit een veilige bedding, altijd ondersteund door aarde en kosmische energie.
Noëlla

Workshop Intuïtief schilderen op verplaatsing

Christine gaf een workshop intuïtief schilderen voor ouders & kinderen tijdens het Nu Yoga Festival in Diepenbeek. Daar waar ik zou verwachten dat het moeilijk is om kinderen tot rust (laat staan meditatie) te krijgen, lukte dit wonderwel erg goed! Onder begeleiding van Christine stemden we ons af en maakten contact met ons innerlijk kind, dat stond te popelen om met verf en borstels te spelen, en mochten daarna heerlijk onze gang gaan. In het begin wat aarzelend om te kiezen uit het vele materiaal, lieten we onze schroom en ons ‘denken’ al snel varen en kliederden en knutselden we dat het een lieve lust was. De resultaten waren ronduit prachtig en we zagen enkel ontspannen en blije gezichten. Heel graag doe ik deze workshop nog eens over, want ik heb me super geamuseerd!
Sarah

Bedankt voor de fijne avond, we hebben ons heel erg geamuseerd. We genieten nog na!
Rachelle

Intuïtief mandala tekenen

Een warme vrouw die al haar creativiteit en intuïtie wil en kan delen op een ingetogen, eerlijke en gevoelsmatige manier…
Een zalige ziel…
Workshops die een rustpunt vormen en je dichter bij jezelf brengen…
Geluk dat ik deze pure dame mocht/mag ont-moeten, iedere keer weer.
Wendy

Mandala tekenen is zoveel meer dan het tekenen alleen. Het vindt plaats bij Christine thuis, in een oase van rust. Christine is hartverwarmend, ze geeft je zo’n ontzettend welkom gevoel.
De lessen zijn heel fijn opgebouwd. We krijgen wat achtergrond en voorbeelden mee, we mediteren en na wat oefening gaan we aan de slag. Nadien bespreken we de mandala’s en dat leidt elke keer tot zo’n mooie en verhelderende inzichten! Het is heel fijn om dit in een kleine groep te beleven, je leert zoveel van elkaars verhalen en inzichten. Een ontzettend boeiende cursus! Ik zou me zo weer inschrijven, en niet enkel voor de lekkere thee en versnaperingskes 😉
Eef

Mandala tekenen is een welgekomen uitlaatklep die zelfs in mijn dromen blijft nazinderen. Het geeft mij extra rust en is werkelijk geweldig om te doen!
Ann

Ik ben zeer blij dat ik de cursus Mandala tekenen gevolgd heb bij Christine Sept.’16. Sinds die tijd teken ik nog altijd wekelijks 1 of meerdere mandala’s. Dat geeft me rust. En wat er allemaal uit de kleurtjes komt is onvoorstelbaar. Het proces om het te maken en daarna de voldoening van de tekening zelf, die ook nog nawerkt als je naar de tekening kijkt. Het geeft je kracht.
Marie Louise

Weer met volle teugen genoten van je les Christine! Jij brengt een creativiteit in mij naar boven die ergens diep verborgen zat! Dank vanuit het hart x
Wendy

Hoi Christine, bedankt voor de fijne les!
Ik merk dat ik heel veel aan de opbouw van de mandala’s heb.
Heeeerlijk wat het met me doet. Mandala’s tekenen is als mediteren voor me. Ik sta er versteld van, hoeveel de stiltes me vertellen.
Sandra

Het was fijn om in groep op weg te gaan met potlood en verf en te groeien in mannelijke en vrouwelijke energieën. Ik leerde mezelf beter kennen.
Mieke

Wil je jezelf beter leren kennen, leren liefhebben en leren loslaten van hetgeen je daarin belemmert, dan is Mandala tekenen bij The Banyan Tree een aanrader! Deze lessen, onder begeleiding van een liefdevolle, warme Christine en medecursisten, heeft mij dit alles gebracht.
Denise

Mandala tekenen is zeer zeker een aanrader, ook als je niet creatief bent van jezelf. Er is een zeer aangename en liefdevolle sfeer in een mooie praktijkruimte.
Josianne

De Mandala cursus is zeer zeker een aanrader, ook als je niet creatief bent van jezelf. Er is een zeer aangename en liefdevolle sfeer in een mooie praktijkruimte.
Josianne

Een groeiproces van jezelf in verbinding met anderen en het groter geheel, om zo terug te komen bij jezelf, je eigen kern.. Met Christine als gids is dit een toffe ervaring.
Lieve

Workshop Schilderen met Bijenwas

Bedankt voor de fantastische workshop van deze ochtend. De manier waarop jij ons benaderde gaf ons een zeer rustgevend gevoel. We voelden ons meteen thuis. Dit werd verwezenlijkt door enerzijds een prachtige natuurrijke omgeving en anderzijds door jouw zacht en liefdevol karakter.
De tijd die we samen spendeerden was voor ons beide een heerlijk zen moment.
Door deze initiatie in het werken met de bijenwas, hebben we de kriebels te pakken. Hier gaan we zeker zelf verder mee experimenteren. 
Met liefdevolle groeten,
Simon en Axelle

Recent volgde ik een workshop bij The Banyan Tree en ik was overweldigd door de magische resultaten die deze techniek op je blad kan toveren! De gekleurde bijenwas wordt op een speciaal strijkijzertje aangebracht waarna je deze op een papier met een coatinglaagje kunt strijken. Door verschillende technieken toe te passen (die goed uitgelegd worden tijdens de workshop) kan je veel variatie in je werk brengen… De uren vlogen voorbij en ik wil Christine nogmaals bedanken voor de fijne en leerzame les!
Ria

Nog eens bedankt voor de mooie, warme en vooral verrijkende avond. Het was een fantastische beleving!
Karin

Workshop Jij bent het Middelpunt!

Met een lichte vorm van weerstand meldde ik me aan voor de workshop ‘Jij bent het middelpunt’. Ik ben namelijk niet zo van het creatieve. Meestal komt er maar weinig inspiratie en vooral veel gegrommel op mezelf dat het niet mooi of goed genoeg is. 🙂
Dit keer was het echter geheel anders. Dankzij de warm-gevoelige begeleiding van Christine, kon ik tot de kern komen en mocht de inspiratie heerlijk door me heen stromen. Als vanuit flow kwam het vanzelf. En alles mocht er zijn. Als ik deze bijzondere avond met 1 woord mag beschrijven, zou dat voor mij: ‘bevrijdend’ zijn.
Cathy

Christine is een zachte, warme en gastvrije vrouw. In de begeleiding en meditatie neemt ze geduldig haar tijd, en laat daardoor de tijd jouw nemen. Je glijd in je eigen natuurlijke tempo, kleuren, vormen … en ont-moet jezelf in je eigen creatieve werkstuk.
Ik geniet nog na van het schilderen van mijn eigen middelpunt mandala … en kijk er naar uit om het zelf in te zetten. Bedankt voor je verhaal, begeestering en tips!
Eliane

Stiltetweedaagse i.s.m. Thomas Maurissen

Het was een zalige diepe stilte dit weekend in Hof Zevenbergen in Ranst. Gewoon even ZIJN zonder meer! Even resetten en terugkeren naar de stilte die we zo naar de achtergrond verdringen! Dankje voor de krachtige meditaties. Het was een detox en verjongingskuur voor lichaam en geest!
Christine P

Ik heb sinds het stilteweekend terug de kracht gevonden om dagelijkse te mediteren. Ik en de kinesist merken beiden het verschil. Ik ben ook rustiger en kan mijn ziel soms voelen achter mijn zogenaamde ‘ik’. Ik probeer mijn gedachten en gevoelens te ervaren, maar me er niet door te laten meeslepen. Ik zoek ook na het stilteweekend momenten van rust en stilte op. Het doet me deugd. Het stilteweekend was als een waar geschenk aan mezelf: mentaal, fysiek en spiritueel. Ik kan het iedereen aanraden op zijn/ haar spirituele reis om jezelf ( lichaam, geest en ziel) beter te (h)erkennen.
Marita

Het was voor mij een mooie beleving. Ik word een positieve energie waar. Ook een gevoel van blijheid, geluk. Voor mij smaakt het naar nog.
Dirk

Ik wist dat de stilte me dichter bij mezelf zou brengen. Toch waren de inzichten die ik opdeed nog veel sterker dan ik had durven hopen, dankzij de zachte begeleiding, de fijne groep mensen en de rustgevende omgeving.
Anouck

Zelf voel ik een soort zachte uitstralende warmte in mijn hart en merk veel rust en tegelijkertijd gedrevenheid om vooral met de essentie (bezig) te zijn, niet te veel omwegen, geen excuses, vooral gericht op hetgeen voelt dat nu aan de orde is.
Christine L

Reeks Jij Bent Belangrijk! (met persoonlijke toolbox)

Wat een zalige reeks om vanuit veiligheid jezelf heel dichtbij te voelen!
Joanna

Reeks Zelfliefde i.s.m. Thomas Maurissen

Absolute aanrader om stappen te zetten naar meer eigenliefde!
Veel steun en superbegeleiding door Thomas en Christine
Karin

Reeks Reis doorheen de zeven hoofdchakra’s i.s.m. Thomas Maurissen

Deze reeks meditaties heeft me enorm verder op weg geholpen in mijn ontwikkelingsproces. Aanrader! Gewoon doen! Thomas en Christine zijn top!
Anouck

Een reis door de chakra’s is een reis door jezelf. Een goede reisleider is onontbeerlijk op deze trip. Christine en Thomas zijn een zalig duo om je door dit avontuur te loodsen. 
Van harte bedankt
Ludo

Een zeer bewustzijnsverruimende ervaring, die meer inzicht biedt in jezelf en in het leven.
Kristel

De opbouw van de 7 chakra’s lopen zo inspirerend in elkaar over. Christine en Thomas begeleiden je zo liefdevol, dat je hierdoor kan groeien in volle eerlijkheid en liefde.
Brigitte

Deze reis heeft heel wat in beweging gezet.
Heidi

De reis door de chakra’s is echt een aanrader. Christine en Thomas nemen je mee op een ontdekkingsreis naar jezelf.
Chantal

Reeks ‘Leren mediteren met persoonlijke mantra’ i.s.m. Christine Pepels

‘Een goede 8 weken geleden volgde ik de workshop van primordial sound meditation bij The Banyan tree. Ik probeerde al eerder om meditatie een vast onderdeel van mijn leven te maken maar na een aantal dagen hield ik er dan telkens mee op. Nu, 8 weken later, kan ik trots zeggen dat ik iedere dag minstens een half uur heb gemediteerd en meestal zelfs een uur! Dankzij de motiverende uitleg van de workshop vond ik de kracht om door te zetten en ondertussen merk ik dat ik ervan geniet om me even in de stilte terug te trekken. Deze workshop is een enorme aanrader!’
Elke

Mediteren? Alleen al het gedacht en mijn hoofd begon te tollen.
Zodra ik ging zitten, kregen mijn gedachten de vrije loop en kwam ik niet tot de rust en stilte die je via meditatie, normaal gesproken, kan vinden. En toch wou ik ‘leren mediteren’.
De cursus die in The Banyan Tree werd aangeboden, was voor mij een uitgesproken kans.

Stapje per stapje werd ik meegezogen in het enthousiasme van de twee ‘Christine’n’.
Ik kreeg meer inzicht in de werking en bezieling van het mediteren.
Het ontvangen van mijn persoonlijke mantra was , voor mij, een intens moment.
Het is niet zweverig. De mantra is mijn leidraad geworden om mediterend te verstillen en helpt me in de zoektocht naar mezelf. Met warme dank,
Lieve

‘Ik vond het zeer intens. De reeks heeft mij verrijkt in wie ik ben. Het was diepgaand. We hebben ook veel theorie gekregen, maar dat was zeer positief om zo te weten te komen wat het mediteren inhoudt. Nu begrijp ik veel meer over het mediteren zelf. Het was een super toffe groep. Doe zeker zo verder. Jullie zijn 2 positieve, schitterende mensen.’
Elena

‘Het was precies het juiste moment om deze cursus te volgen. Met de juiste informatie ben ik even goed wakker geschud, bedankt hiervoor!’
Thomas

Reeks ‘De zeven spirituele wetten van succes’ i.s.m. Christine Pepels

Dank je wel om dat plekje rust te bieden doorheen deze weken. Het was voedsel voor de ziel!
Blijf vooral jullie ding doen… Jullie hebben zoveel te bieden.
Katrijn

Al ruim 25 jaar ken ik Deepak Chopra. Leven in overvloed is dankzij zijn boeken geïntegreerd in mijn systeem. Maar deze persoonlijke cursus heeft me zoveel gebracht! Op de eerste plaats mijn ‘nieuwe’ zielenpartner, daar lijkt het toch op… Dus lieve Christine en Christine, ga vooral door. Jullie geven mensen mogelijkheden voor een betere toekomst!  Dank jullie wel!
Gerrie

Nieuwe mensen, nieuwe invalshoeken, nieuwe energie, nieuwe ontdekkingen, nieuwe stapjes op een uniek pad… dank om erbij te mogen zijn.
Lieve

Reeks ‘Wie ben ik’ i.s.m. Christine Pepels

Haar reactie op de vraag ‘Hoe ervaar je ons als begeleiders?’
2 prachtige geïnspireerde mensen die op een voor mij aangename manier hiermee omgaan.
Jullie weten mij met jullie manier van werken te raken.

De meditaties met Christine Lenaerts werken echt voor mij, haar stem en manier om mij te laten mediteren raken mij.
De intense manier waarop Christine Pepels haar kennis wil overbrengen is een bron van inspiratie en heel duidelijk verstaanbaar gebracht. Jullie brengen allebei iets zeer krachtig over.

De ‘Wie ben ik’ reeks bracht voor mij rust en positivisme, geloof in mijn eigen ‘zijn’, de bevestiging dat wat je ook doet, hoe slecht je je ook voelt of wat er ook gebeurt, het komt allemaal terug goed. En het is prima om je eigen gevoelens te hebben en die mag je gewoon laten zijn wat ze zijn.
Hartelijk bedankt Christine Pepels en Christine Lenaerts!
Mieke

Herbronningstweedaagse i.s.m. Hilde Berghs

Vanaf de eerste kennismaking voelde de Rust en stilte tweedaagse goed aan en was iedereen precies onmiddellijk op zijn gemak. Wat me sterk bij blijft is de yoga, de lichtcirkels, de ochtendmeditatie in de tuin: je ogen sluiten in het duister van de nacht en de krachtige meditatie ervaren, om dan je ogen te openen in het ochtendgloren… dat is een super gevoel, echt magisch!  Het wandelen in stilte was een uitdaging. De lieve zusters, het sobere, maar lekkere eten… De variatie in het programma was super. De manier waarop Christine en Hilde elkaar aanvoelen en aanvullen is prachtig. De verbondenheid met totaal onbekende mensen en me gedragen voelen, maakte het voor mij een geweldige tweedaagse, waar ik nog vaak aan terug denk met heel veel warmte in mijn hart en het schilderijtje, de CD, de kaars zijn dingen die ik koester.
Marita

De rust en stilte tweedaagse was voor mij een heel bijzondere ervaring. Ik ben er naartoe gegaan zonder verwachtingen, gewoon met een open geest. Ik had geen enkele ervaring met yoga, lichtcirkels, hope… en toch heb ik alles prima kunnen meedoen. Hilde en Christine laten je echt voelen dat je welkom bent en dat je er mag zijn zoals je bent. 
Ik ben tijdens en achteraf echt verschoten van de inzichten die ik heb opgedaan. Stilstaan is werkelijk vooruitgaan! Tijd nemen voor jezelf is soms moeilijk maar ook heel erg nodig. Het komt niet enkel jezelf ten goede. Na thuiskomst merkte ik dat ik steviger in mijn schoenen stond en vooral meer relax was. Daardoor kan ik er beter zijn voor de mensen in mijn omgeving, bewuster met hen omgaan. 
De tweedaagse heeft me bovendien geholpen om inzichten die ik eerder al had opgedaan me ook echt eigen te maken, als het ware op te nemen in al mijn cellen zodat ik het niet enkel op rationeel niveau weet.
Anouck

Sit’In Innerlijke rust i.s.m. Timotheus

Christine, dank je wel voor de heerlijke ochtend. Ik heb de rest van de dag op wolkjes gelopen  
Hilda

Vanuit haar innerlijk aanvoelen begeleidt Christine de meditaties in de Sit’In op een rustige wijze.
Dit brengt meteen ontspanning en geeft ruimte om aandacht te geven aan onverwerkte zaken.
Ze geeft eenvoudige tips om deze ballast af te geven.

Een deugddoend herbronningsmoment!
Etienne