GELEIDE MEDITATIES

‘Je hart openen vanuit geborgenheid’
Deze meditatie is een mooi voorbeeld van hoe we iedere donderdagavond samen mediteren rond een thema rond innerlijk groei. Geniet van deze meditatie waarbij je vanuit veiligheid en geborgenheid je hart zachtjes meer kan openen en er creatief expressie aan kan geven. Van harte welkom ook bij de workshops van The Banyan Tree!

‘Je Stralende Zelf’
Hoe zou het zijn mocht je ‘beschermingsjas’ minder dik zijn, waardoor je Stralende Zelf alle ruimte krijgt.. Bij deze geleide Lichtmeditatie maken we daar heerlijk voeling mee!

‘Zelfliefde’
Tijdens deze meditatie nodigen we onszelf uit om puur liefdevol aanwezigheid te zijn bij wie we zijn (met onze plusjes en minnetjes). Via het toelaten van Stilte en ruimte kunnen we dieper zakken in onszelf en de vibratie van liefde en vrede weer tastbaar ervaren.

‘Al Thuis Zijn’
Deze meditatie helpt je je‘Al Thuis Zijn’ te herinneren, je liefdevolle, vredevolle staat van Zijn te ervaren via ontspanning en vertraging.
Het is geen reis van punt A naar punt B, maar een uitnodiging om zachtjes te landen in jezelf, in jouw ‘middelpunt’ van je cirkel, waarbij je jezelf ook steeds meer toelaat om de totaliteit van je wezen te beleven en vanuit dit veld van pure Liefde te handelen.

‘Vrede voor de wereld’
Stel dat je de wereldbol kan ervaren in je handen en een cadeau mag schenken aan de wereld. Wat zou je dan schenken? En hoe ziet de wereld eruit bij ontvangst van al deze geschenken? Kan je de energie van jouw geschenk ook zelf ontvangen?

‘Ode aan de Stilte’
Deze meditatie is een mooi voorbeeld van een ‘Online Ochtendmeditatie’. We beleven hoe we, mits het liefdevol erkennen van soms ‘wilde golven’ aan de oppervlakte, steeds meer voeling krijgen met onze rustige basis (zoals de bodem van de oceaan, waar alles rustig en vredig is). Je komt tot ontspanning en ervaart steeds meer de heelheid en compleetheid van je wezen.

Voorbij de nood aan erkenning
Durf je de erkenning van de ander los te laten en te vertoeven bij jezelf, waarbij de Stilte jou bekrachtigt. Je leert zachtjes het referentiepunt naar binnen plaatsen. Naar je diepe Thuisbasis in jezelf, zonder dat je moet presteren of dingen bewijzen. Ook niet aan jezelf..

‘Een anker van Liefde Zijn’
Een diep ondersteunende meditatie van een klein half uurtje, waarbij we een baken van Licht en een anker van Liefde mogen zijn in een turbulente tijd.

Ontvang maandelijks een meditatie, inspiratie en info over de komende activiteiten via mijn nieuwsbrief!

The Banyan Tree

Ondernemingsnummer

BE 0664.649.344

 

Adres

Wenbergstraat 1
3600 Genk

Rekeningnummer

BE38 1430 9821 9372

Contact Christine Lenaerts

GSM: +32 479 81 34 52
Email: info@thebanyantree.be