ONLINE OCHTENDMEDITATIES

Zakken in Zijn.. Stilte beleven. Het is een zegen!

Elke ochtend leid ik een intuïtief geleide meditatie van ongeveer tien minuten, gevolgd door een twaalftal minuten Stilte.
Het thema van de meditatie verschilt van dag tot dag.
Tijdens de meditatie ervaren we hoe we, mits het liefdevol erkennen van soms ‘wilde golven’ aan de oppervlakte, steeds meer voeling krijgen met onze rustige basis (zoals de bodem van de oceaan, waar alles rustig en vredig is). Je komt tot ontspanning en ervaart steeds meer de heelheid en compleetheid van je wezen, waardoor je vol positieve energie aan de dag begint.

Het mediteren in groep versterkt de beleving. Daarom is het zo waardevol om samen te mediteren.
Een bijzondere start van de dag, in gezelschap van gelijkgestemde zielen!

Graag op voorhand inschrijven via het formulier hieronder op deze pagina.
Twijfel je nog? Probeer het eens een keertje met een gratis kennismaking…

ochtendmeditatie

INSCHRIJVEN

Wanneer: Iedere weekdag online, van 06u30 tot 07u00
Na afloop ontvang je ook direct per e-mail een downloadbare mp3, zodat je de meditatie later zo vaak als je wilt kan (her)beluisteren. Zelfs als je er soms ’s ochtends niet bij kan zijn, hoef je niets te missen.
Locatie: Online via Google Meet
De Google Meet link bezorg ik jou per mail na inschrijving. Deze link kan je gebruiken voor alle meditatiesamenkomsten. Je kan gewoon klikken op de link. Je kan mij zien en horen. Voel je vrij om deel te nemen met of zonder camera.
Prijs: 77 Euro per maand.
Als je later in de maand instapt, wordt de prijs herberekend op basis van het moment van instap.

Ik schrijf me in voor de Online Ochtendmeditatie van:

REACTIES

“Ik heb enorm genoten van de meditaties van Christine. Ze pakt dat heel fijn aan. Degene die het me aanraadde zei me dat Christine dat ‘Whaauw’ doet en ze had helemaal gelijk. Het is eigenlijk meer dan alleen mediteren. Het is elke dag iets anders waardevol en fijn afwisselend. Het is geïnspireerd worden met een tekst of inzicht, de weg gewezen worden en in stilte zijn. Nadien volgt er telkens een mail waarin ook nog vaak een cadeautje zit in de vorm van een foto of linkje.  Het doet me deugd! Ik kan er veel rustiger door aan mijn dag starten. De begeleiding is heel warm, rustig, zacht en deskundig. Een aanrader!”
Liesbet

“De ochtendmeditaties ervaar ik als een krachtig tool om bij mezelf thuis te komen, het mooiste geschenk dat ik mezelf kan geven”
Dominique

“De online meditaties geven mij een gevoel van rust en balans en ik draag dit doorheen de dag met me mee waardoor ik het gevoel heb meer energie te hebben. Ik ben rustiger en minder snel geïrriteerd.
Het is ook veel krachtiger om samen te mediteren. Je voelt een enorme verbondenheid.”

Petra 

“De manier waarop Christine je telkens opnieuw, door wat ze weergeeft, innerlijk openmaakt om in je eigen zijnskracht aan te komen en te mogen vertoeven, is een geschenk voor het leven. Je kan je veilig en geborgen overgeven aan jezelf.
Dank je wel Christine!”
Greet

Ontvang maandelijks een meditatie, inspiratie en info over de komende activiteiten via mijn nieuwsbrief!

The Banyan Tree

Ondernemingsnummer

BE 0664.649.344

 

Adres

Wenbergstraat 1
3600 Genk

Rekeningnummer

BE38 1430 9821 9372

Contact Christine Lenaerts

GSM: +32 479 81 34 52
Email: info@thebanyantree.be