WORKSHOPS MEDITEREN EN CREEREN

Iedere donderdagavond organiseer ik een gouden avond voor jezelf waarbij je ‘Hemel op Aarde’ mag ervaren, samen met gelijkgestemde zielen!

Elke week verkennen we een verdiepend levensthema, gerelateerd aan innerlijke groei, zoals opladen, ontvangen, balans tussen buiten- en binnenwereld, groeien van angst naar liefde, loslaten van labels, het volgen van je zielsverlangen, thuisZijn in jezelf,…

Na de verkenning volgt een intuïtieve meditatie, waarbij we dieper ingaan op het thema. Vervolgens laten we spontaan expressie ontstaan, elke week in een andere vorm zoals tekenen, schilderen, vilten, kleien, en meer. Ervaring is niet vereist.

We leren ook om te gaan met onze innerlijke kritische stemmen en eventuele blokkades. We ontdekken hoe we in verbinding kunnen komen met onze ‘vrije ruimte’, die vrij is van oordeel en voorwaarden. We leren om spontaan onze natuurlijke stroming te volgen, niet alleen tijdens deze avonden, maar ook in ons dagelijks leven.

Een avontuurlijke creatieve Zelf-ontdekkingsreis! Doe je mee?
Data en inschrijving via het formulier hieronder op deze pagina.

workshops mediteren en creëren

INSCHRIJVEN

Wanneer: Wekelijks op donderdagavond 20u tot 22u
Je kan deze workshop eenmalig volgen, maar je bent ook van harte welkom om iedere donderdag deel te nemen, of op een moment dat jou uitkomt, omdat we telkens met een ander verdiepend thema rond innerlijke groei werken.
Locatie:
 Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, 3600 Genk
Prijs:
50 euro/workshop of 10 beurtenkaart voor 425 euro/10 workshops
(Kaart blijft geldig voor toekomstige workshops en ook voor de workshops Intuïtief schilderen)
Alle materialen zijn inbegrepen.
Je gaat steeds met nieuwe inzichten en een zelfgemaakte creatie naar huis!

Schrijf je in voor één workshop of kruis meerdere data aan. Je ontvangt binnen de twee dagen een mail met bevestiging van je inschrijving en betaalgegevens.

Ik schrijf me in voor de workshop(s) Mediteren en Creëren van:

Betalingsmogelijkheden:

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang iedere woensdagmiddag een kort berichtje met het thema van de huidige en komende donderdagavond (dit is enkel een infobericht, dus reacties in groep is uitgeschakeld. Je kan me wel steeds bereiken via een privé antwoord):

REACTIES

Ik wil je graag bedanken voor je inzet en puurheid, voor je vakkennis en liefdevolle aanwezigheid. Je hebt een fantastisch mooi gegeven geschapen. Je mooie atelier in je tuin. Ik was er onmiddellijk voor verkocht toen ik het op de website zag. Uit inwendige behoefte googelde ik zomaar even intuïtief schilderen. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik op deze mooie, magische en helende plek terecht mocht komen. Het is voor mij nooit enige moeite om ’s avonds nog in de auto te stappen en naar jouw cursus te komen. Het is telkens een beetje thuiskomen bij jou en vooral bij mezelf. Open en spontaan, geruststellend en hartverwarmend.”
Josiane

“Het is heerlijk vertragen en genieten. Zeker een aanrader, zo fijn om te doen en om je groep elke week weer te ontmoeten, samen met Christine. Ze haalt het beste in ons boven…”
Brigitte

Het is een zegen om met gelijkgestemde mensen te mogen samenkomen en Christine begeleidt dit op een bijzonder warme, hartelijke manier.
Wendy

Ontvang maandelijks een meditatie, inspiratie en info over de komende activiteiten via mijn nieuwsbrief!

The Banyan Tree

Ondernemingsnummer

BE 0664.649.344

 

Adres

Wenbergstraat 1
3600 Genk

Rekeningnummer

BE38 1430 9821 9372

Contact Christine Lenaerts

GSM: +32 479 81 34 52
Email: info@thebanyantree.be