Individueel: Loopbaanbegeleiding (Tuinatelier of online)

Loopbaanbegeleiding voor gevoelsmensen

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij het erkend loopbaancentrum ‘Positive Vibes’ (www.positivibes.be), waardoor je aan een zeer voordelig tarief loopbaanbegeleiding kan ontvangen, als je in aanmerking komt voor loopbaancheques. Meer info: www.vdab.be/loopbaancheques

Graag wil ik met jou een stapje verder gaan, door een stapje terug te gaan.
Wat drijft jou ‘van in den beginne’, waarvoor ben jij in de wieg gelegd en wat gaat je zo goed af dat je tijd en ruimte vergeet en rondloopt met een brede glimlach op je gezicht.
Vanuit die ‘oorsprongsenergie’ gaat alles moeiteloos en vanzelf.

‘Follow your Joy! Het is jouw direct ticket tot een vervuld leven.’

Vanuit deze frisse ‘start’ is het fijn om samen concreet te werken rond jouw talenten, waarden, obstakels en overtuigingen …  Door goed in voeling te komen met jezelf, leer je vanuit je kernkracht je positie nog steviger te stellen en fijn op te komen voor wie je bent en waar je voor staat.

Dankzij een traject op maat krijg je veel inzichten en kan je bewuste keuzes maken richting de door jou gewenste situatie. Er kunnen zinvolle aanpassingen gebeuren in je huidige werkcontext. Kleine verschuivingen maken soms een wereld van verschil en dan is een jobverandering niet altijd noodzakelijk.
Voel je aantrekkingskracht tot een nieuwe richting, dan ondersteun ik je graag tijdens de sprong in het onbekende.

Op een intuïtieve manier en vanuit een creatieve boost laten we de beste versie van jezelf tot expressie komen!

Ik leef en werk met hart en ziel en wens jou hetzelfde toe.

het tuinatelier van the banyan tree

Afspraak: Contacteer me voor een afspraak of een gratis kennismakingsgesprek via het contactformulier, via een mailtje naar christine.lenaerts@positivibes.be of telefonisch. Dan ontvang je normaal binnen 2 dagen enkele voorstellen.
Tijdsduur: Loopbaancheque 1: 4u coaching opgesplitst in 3 sessies (en naar wens nog een verdieping via loopbaancheque 2: 3u coaching opgesplitst in 2 sessies)
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk of Online (laat je voorkeur even weten via mail)
Prijs: 45 euro/loopbaancheque

REACTIES

“Met een bang hartje stapte ik bij onze eerste afspraak het Tuinatelier binnen… Zou ik hier de antwoorden vinden die ik zocht, en hoe zou deze dame dat dan gaan realiseren?
Maar na een korte kennismaking voelde ik al dat het goed zat… Christine is een enorm enthousiaste, innemende, spontane, liefdevolle, warme,… persoon.
Ze weet ook enorm goed om op zeer korte tijd de persoon voor haar aan te voelen, en het traject van hieruit vorm te geven, geheel aangepast aan diens noden/struggles/vragen…
En zeker voor een denker, een rationeel en nuchter persoon als mezelf, is haar persoonlijke aanpak dmv bv meditatie en visualisatie een echte eye-opener.
Ik leerde voeling maken met wat er heel diep vanbinnen al aanwezig was, wachtend om te mogen open bloeien…
Enorm bedankt Christine, niet enkel voor de inzichten die je me gaf ivm mijn loopbaan, maar zeker ook voor de levenswijsheden die me op alle vlakken zullen ondersteunen bij het maken van keuzes in de toekomst.”
Krista

“Christine is een heel lieve, zachte persoon die intuïtief aanvoelt wat je nodig hebt.
Ze vertrekt vanuit je eigen kracht en talenten. Ze kan heel goed tussen de regels door lezen en komt zo snel tot het doel dat je voor ogen hebt.  De oefeningen die ze tijdens de sessies doet, laten je terug verbinding maken met jezelf. Daardoor kan je zelf terug helder nadenken en vertrouwen op je eigen intuïtie. De oefeningen voor thuis waren heel helpend.
Ik ben echt blij dat ik de stap heb gezet en naar haar ben gekomen. Het was de beste beslissing in mijn leven.”
Nathalie

“Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Christine. Wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Zo een prachtige warme ziel. Ik kreeg de inzichten die ik nodig had. Ze heeft me leren voelen wat ik wil op zo een krachtige manier. Ik kan het alleen maar aanraden en ik kijk al uit naar nog meer inspirerende workshops.”
Sara

“Christine, jij verstaat de kunst om iemand ‘veilig en thuis te laten voelen’. Samen met jou op pad mogen gaan was een leerrijke ervaring over ‘ik-zelf binnen mijn job’, ‘ik-zelf in de wereld’ maar vooral als ‘ik-zelf bij mezelf’. Tijdens je begeleiding werk je, met open blik en kennis van zaken, vanuit concrete oefeningen maar ook via meditatie en creatie. Dit werkte voor mij heel verdiepend. Dankjewel om me op een respectvolle manier te laten begrijpen, opnieuw te laten voelen en vertrouwen, vooral op mezelf.”
An

Ontvang maandelijks een meditatie, inspiratie en info over de komende activiteiten via mijn nieuwsbrief!

The Banyan Tree

Ondernemingsnummer

BE 0664.649.344

 

Adres

Wenbergstraat 1
3600 Genk

Rekeningnummer

BE38 1430 9821 9372

Contact Christine Lenaerts

GSM: +32 479 81 34 52
Email: info@thebanyantree.be