Individueel: Innerlijk Vrij Coachingtraject (Tuinatelier of online)

‘Bij mij kan je terecht om dieper contact te beleven met de kern van wie jij bent, met je gevoel, je talenten en je missie. Op een zachte, liefdevolle manier help ik je te vertrouwen op je innerlijk rustpunt, je intuïtie en je kracht.’

Samen zorgen we ervoor dat jouw intentie voor het traject kristalhelder is, zodat je optimaal kan genieten van het resultaat. We bewandelen dit traject stap voor stap, met erkenning voor alles wat er in jou leeft: emoties, belemmerende gedachten, overtuigingen, en meer.

Door middel van ontspannings-, energetische en (indien gewenst) creatieve oefeningen maken we op een natuurlijke wijze verbinding met je ware zelf en je ‘Why’. De beloning die je mag ontvangen: Heerlijk openbloeien en voluit Leven.

innerlijk vrij coachingtraject

Tijdsduur: 5 individuele coachingsessies van 1,5u/sessie
Afspraak: Contacteer me voor een afspraak of een gratis kennismakingsgesprek via het contactformulier, of telefonisch. Dan ontvang je normaal binnen 2 dagen enkele voorstellen.
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, Genk of Online
Prijs Traject: 400 euro (5 sessies + 5 intuïtieve tekeningen op maat voor jou)
Prijs eenmalige sessie: 90 euro (coaching + intuïtieve tekening inbegrepen)

REACTIES

“Voor mij … een traject
(L) even stilstaan, luisteren op een creatieve diepzinnige manier… praten met je ziel…om daarna met inzicht, kracht, kleur en levenslust “enthousiast” als “IK” verder te gaan”
Sto

“Aangezien ik al enige tijd met bepaalde issues zat, wou ik dit toch aanpakken. Ik ging op zoek, omdat ik een andere aanpak wou dan de klassieke hulpverlening en ik kwam uit bij The Banyan Tree. De zachte, maar toch diepgaande methodes die Christine gebruikt, heb ik als spectaculair ervaren. En als een bepaalde methode niet werkt bij je, schakelt Christine over naar een andere methode alsof het niets is. Alles verloopt rustig, zacht en vrijblijvend. Je hoeft er alleen voor open te staan en te ervaren. Je kijk op jezelf en op bepaalde dingen in je leven veranderen in zéér positieve zin ! Je wordt bewuster van ‘je zijn’.
Heerlijk ! Bedankt Christine !”
Sabine

 

“Vandaag mocht ik genieten van een individuele sessie in “The Banyan Tree” in Genk. Christine is een prachtige vrouw, die erg “into the moment” werkt, echt werkt met wat zich in het “hier-en-nu” aandient bij jou. Ze heeft heel veel ervaring en kan plukken uit een hele “gereedschapskist” aan oefeningen. Ze stemt zich volledig af op jou en kiest interessante oefeningen uit (meditatieve, energetische,…) die jou dichter bij jezelf kunnen brengen, op een heel zachte en liefdevolle manier. Het is een vrouw om van te houden, je kan niet anders.
(…)
Ik ben van plan nog vaker langs te gaan in The Banyan Tree in Genk, het is voor mij een stukje hemel op aarde. En die plekjes moet je koesteren.
Een echte aanrader.”
Sara

“Ik word spontaan al beter gezind als Christine mij online begroet. Ze straalt positieve energie en warmte uit. Ze stelt de juiste vragen en weet meteen tot de kern door te dringen. Ineens wordt alles helder. Het samen mediteren is zo een verrijking, ze maakt het persoonlijk. Door heel het gebeuren leer ik mezelf beter kennen en vat ik weer moed om deel te nemen aan het leven. Ik leef helemaal op. Het was niet gemakkelijk voor mij om deze stap te zetten. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. En Online werkt het even goed, leert de ervaring. Wat een geluk. Door de verre afstand zou ik anders nooit bij Christine terecht gekomen zijn. Ik kijk al uit naar onze volgende sessie.”
Elena

“Ik kwam met een persoonlijk verhaal bij Christine binnen.  Maar we lieten de woorden los en Christine begeleidde mij in een meditatie zodat ik kon voelen waar de blokkades zaten.  Met haar gerichte vragen moedigde ze me aan om het gevoel toe te laten.  Zo ontdekte ik een systeem dat vastgeroest was.  Door deze bewustwording kreeg ik het inzicht om de stappen te zetten die bij mij passen.  Tijdens de sessie kon ik voelen dat Christine mijn energie oppikte en meevoelde.  Ze gaf concrete tips om er thuis verder mee aan de slag te gaan.  Ik ben dankbaar voor deze sessie en Christines begeleiding.”
Liesbet

Ontvang maandelijks een meditatie, inspiratie en info over de komende activiteiten via mijn nieuwsbrief!

The Banyan Tree

Ondernemingsnummer

BE 0664.649.344

 

Adres

Wenbergstraat 1
3600 Genk

Rekeningnummer

BE38 1430 9821 9372

Contact Christine Lenaerts

GSM: +32 479 81 34 52
Email: info@thebanyantree.be