Christine Lenaerts startte met The Banyan Tree in 2015.
Ze biedt de mogelijkheid om samen via verstilling en intuïtief-creatieve beleving te ontdekken wie we in essentie zijn.
Het tuinatelier, gelegen op een unieke locatie in hartje Genk, leent zich daar erg toe.
En ook online is er een ruim aanbod.

Christine Lenaerts

Als kind al was ik geïntrigeerd door de diepere betekenis van het leven. Op mijn 18de ging ik voor het eerst met mijn moeder mee naar India. Een ongelofelijk land dat mijn ogen opende voor de wereld in en rondom mij.

Ik heb vele jaren als sociaal assistente gewerkt met drugsverslaafden, bejaarden, kinderen, thuislozen en mensen met een mentale beperking. Daardoor leerde ik goed zien, horen en voelen wat er leefde bij de mensen en hoe ik iets kon betekenen op het moment dat onze paden elkaar kruisten. Deze ervaring leerde mij ook dichter naar mezelf te groeien en dieper te vertrouwen op mijn hart en mijn intuïtie.

Dankzij de opleiding intuïtieve ontwikkeling en tal van cursussen ging ik verder op reis naar mezelf en ontdekte ik verborgen schatten en krachten. Ik kwam obstakels en weerstanden tegen. Door hier aandacht aan te geven, echt te voelen en te vertrouwen op zichtbare en onzichtbare hulp, voelde ik me steeds dieper verankerd en werd mijn leven zoveel intenser, vreugde- en betekenisvoller.

Ik vind het heel boeiend om energetisch met mensen te werken en heb daarom mijn innerlijke roep gevolgd en voluit voor dit werk gekozen.
Het ontroert me te zien hoeveel energie er vrij komt als je jezelf toont met je pijn, vragen, vreugde en dromen. Dankzij het erkennen van wat zich aandient en door te vertrouwen op de leiding vanuit je hart, gebeuren er prachtige dingen en gaat er zo een mooie wereld voor je open!

Graag maak ik o.a. gebruik van vorm en beeld als instrument.
Bij de HOPE-methode werken we met een energetische vorm van wat volgens jouw ervaring nog vast zit.
Bij intuïtief schilderen, tekenen, kleien, vilten,… is vorm en beeld ook een toegangspoort tot verdieping en inzicht in jezelf.
Dankzij diepe ontspanning en stilte komen we losser van vorm en beeld.
We ervaren dan het wonder van volheid en leegte, van eenheid.

Ik nodig je graag uit om samen te groeien, samen te proeven en samen te ervaren!

Veel liefs,
Christine

Meditatie- & Bewustzijnscoach I Life-& Loopbaancoach I Intuïtief-Creatief Workshopbegeleidster

Christine Lenaerts van the banyan tree

Opleidingen en cursussen:

Meditatieleraar/zelfonderzoek met meditatievormen en Indische filosofie / IVIM (Intensieve vorming in meditatie) Paul Baatsen (2022-2023)
Jaaropleiding Manifesteren met je bewustwordingspraktijk / Erik Verhagen (2021)
Verdieping in de HOPE-methodiek / Timotheus-Intuïtie vzw (2020-2021)
Freelance Loopbaancoach / Positive Vibes (2019)
Psycho-Energetisch Master Coach / Epeca (European Psycho-Energetic Coaching Association) (2016-2019)
Leren mediteren met persoonlijke mantra / Christine Pepels, Chopra teacher (2018)
Lesgever in mandala tekenen / Elisannes Expressie (2015-2016)
HOPE-facilitator / Timotheus-Intuïtie vzw (2015)
Vedische kunst / Vedic Art Gert Stienaers (2014)
Transcendente meditatie / Transcendente meditatie beweging (2013)
Leven vanuit je hart/ Timotheus-Intuïtie vzw (2013)
Intuïtieve ontwikkeling / Timotheus-Intuïtie vzw (2012-2016)
Intuïtieve ontwikkeling en adembeheersing / vzw de Lichtcirkel (2011-2012)
Body-awareness / Auroville India (2005)
Prof. bachelor Sociaal werk – optie Maatschappelijk werk / Sociale School Heverlee (1996-1999)

Ontvang maandelijks een meditatie, inspiratie en info over de komende activiteiten via mijn nieuwsbrief!

The Banyan Tree

Ondernemingsnummer

BE 0664.649.344

 

Adres

Wenbergstraat 1
3600 Genk

Rekeningnummer

BE38 1430 9821 9372

Contact Christine Lenaerts

GSM: +32 479 81 34 52
Email: info@thebanyantree.be