GRATIS KENNISMAKING MET ONLINE OCHTENDMEDITATIE

Samen online mediteren in de vroege ochtend – Een gouden geschenk!

‘Ik kan beter om met onrust en blijf korter bij mezelf’, ‘ik heb een anker van vrede gevonden in mezelf’’, ‘ik voel me gedragen’, ‘ik ervaar een enorme verbondenheid’, ‘ik heb meer energie doorheen de dag’…

Dit zijn enkele reacties die ik van deelnemers krijg als ik vraag wat de Online Ochtendmeditaties, die ik dagelijks aanbied, voor hen betekenen. Zelf vind ik dit ook het meest waardevolle geschenk in mijn leven. De kracht van mediteren in groep is niet te onderschatten.
We leren zakken in onszelf en komen meer aan bij de diepte of de bodem van ons wezen, de heelheid en compleetheid in onszelf. Ik begeleid deze meditatie gedeeltelijk, gedurende ongeveer tien minuten, en samen ervaren we vervolgens een twaalftal minuten de stilte. Vanuit rust en dankbaarheid je ochtend starten heeft effect op je verdere dag. En op deze manier dragen we ons steentje bij aan een wereld in harmonie.

Daarom van harte welkom om deel te nemen aan een gratis kennismaking met Online Ochtendmeditatie. Data en inschrijving via het inschrijvingsformulier hieronder op deze pagina.

ochtendmeditatie

INSCHRIJVEN

Wanneer: Eenmaal per maand op de data hieronder van 06u30 tot 07u00
Locatie: Online via Google Meet
De Google Meet link bezorg ik jou per mail na inschrijving. Je kan gewoon klikken op de link. Je kan mij zien en horen. Voel je vrij om deel te nemen met of zonder camera.
Prijs: Gratis kennismaking

Ik schrijf me in voor de gratis kennismaking met Online Ochtendmeditaties van:

REACTIES

“Fantastisch hoe Christine ons begeleidde naar een héél belangrijk dagelijks stiltemoment. Zonder haar inleidende woorden, kan ik moeilijker ‘tot stilstand’ komen omdat gedachten blijven voorbij flitsen. Christine zorgt ervoor dat je gedachten vertragen, dat ze wegebben, om daarna stilte te ervaren. Na zo’n échte stilte kan ik beter in de actie gaan en worden situaties in het dagelijkse leven overzichtelijker.”
Petra

Afdalen in je eigen snoezelruimte van liefde en stilte….
Dit mogen beleven met de zachte begeleiding van Christine.
De verbinding met de groep is helend en krachtig.
Dit halfuurtje van samen ‘ZIJN’ werkt de hele dag verder in je lichaam en ziel….
Zo’n ME-time momentje mag je jezelf gunnen. Een aanrader!”

Brigitte

“Ik kan deze ochtendmeditaties in stilte alleen maar aanraden. Het is wonderbaarlijk wat een band er gecreëerd wordt in de live sessies. Sacraal mag je gerust ook vertalen als hemels, zalig. De intensiteit groeit ook met de dagen, je gaat meer in flow met de stilte, de gezwegen verbondenheid straalt sterker door. Je voelt jezelf naar een hogere vibratie gaan. De weldadige invloed werkt nog lang in de dag na. Ik ben blij dat ik Christine en deze reis heb ontdekt.”
Carla

Ontvang maandelijks een meditatie, inspiratie en info over de komende activiteiten via mijn nieuwsbrief!

The Banyan Tree

Ondernemingsnummer

BE 0664.649.344

 

Adres

Wenbergstraat 1
3600 Genk

Rekeningnummer

BE38 1430 9821 9372

Contact Christine Lenaerts

GSM: +32 479 81 34 52
Email: info@thebanyantree.be